Hvad kan du dække Blueberry buske med at holde fuglene?

March 2

Hvad kan du dække Blueberry buske med at holde fuglene?

Blåbær er nemme at dyrke, men som med andre frugter, de er favoritter af fugle. Fugle kan decimere en afgrøde, så det er vigtigt at beskytte din blåbær. Du kan dække blåbær planter med net eller du kan dække dem med økologisk repellenter findes på din lokale købmand.

Netting

Netting er en form for fugl kontrol for blåbær. Det kan være dyrt, men vil vare gennem flere sæsoner og tilbyder god kontrol. Anvende fleksible redskaber med mindst tre-kvart-tomme mesh. Kaste garnene over buskene, når du begynder at se frugt. Ikke kaste net over blomstrende buske, som du kan udelukke bestøvere.

Rammen om Netting

Net kan også placeres på rammer. Denne type af netting giver mulighed for lettere høst og er mindre tilbøjelige til at skade buske. Synke robust træ pæle i jorden, dybt nok til at være sikker. Størrelsen af din afgrøde vil bestemme dimensionerne af rammen. Når rammen er op, string wire på tværs af toppen af polakkerne og Hæft det på plads. Netting derefter kan være draperet over wiren.

Økologisk afskrækkende

Hvis du ikke ønsker at tilbringe tid eller penge der dækker din blåbær med net, kan du dække dem med en økologisk spray. Ifølge University of Massachusetts udvidelse er aroma bruges i drue-aromatiseret pulver drink mix usmageligt at fugle. Den forlængelse retninger kræver blanding af fire pakker af varens drue-flavored i 1 gallon af vand og sprøjte det på dine buske, så snart frugterne begynder at farve. Du kan være nødvendigt at genanvende et par gange i løbet af sæsonen. Den drue ingrediens, methyl anthranilate, sælges kommercielt. Tabellen sukker kan også bruges til at afskrække fugle. Opløses 5 pounds af det i 2 Potter kogende vand og derefter spray den afkølede opløsning på buskene. Genanvende ofte, da vandet sukkeropløsning aftager let.

Andre metoder

Washington State University anbefaler at bruge visuelle afskrækkende for at minimere fugleskader blueberry afgrøder. Kites eller vind sokker formet som høge, helium balloner malet med hawk's øjne eller animerede ugle figurer kan være effektiv. Disse afskrækkende skal flyttes med jævne mellemrum, så fuglene ikke vænne sig til at se dem og mister deres frygt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com