Svamp på Ny Guinea Impatiens

March 2

Svamp på Ny Guinea Impatiens

Ny Guinea impatiens (Impatiens hawkeri) funktion store blade og prangende blomster, der er bronze eller lilla i farven. Dette almindeligt dyrket plante er modtagelige for en bred vifte af svampesygdomme.

Botrytis

Botrytis er en svamp, der inficerer New Guinea impatiens, forårsager en grå svampe skimmel til pels blade af planten. Planter, som viser disse symptomer bør omgående fjernes og bortskaffes til at forhindre spredning af sygdommen.

Meldug

Meldug er en sygdom, der inficerer new guinea impatiens. Dette er en svampesygdom, der er forårsaget af Oidium, en spore ansvarlig for udbredelsen af meldug.

Symptomer af meldug

Meldug kan identificeres af hvide, svampe vækst, at frakker bladene af New Guinea impatiens. I nogle tilfælde kan mere fintmasket grå svamp ses på blade overflader.

Rhizoctonia

Rhizoctonia (mere almindeligt kaldet svampe root rot) er en svampesygdom, der inficerer New Guinea impatiens. Impatiens inficeret med Rhizoctonia vil vise sværtede stilke på linjen med jord.

Forebyggelse

Svampesygdomme kan undertiden være forhindret ved at tage sig til at sikre anlægget ikke blive alt for mættet med vand, og at det ikke er overført fra et anlæg, som allerede viser tegn på infektion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com