Hvordan man Wire en cykel Alarm

March 2

En cykel alarm beskytter en el-drevne cykel i stort set samme måde som en bilalarm beskytter en bil. A en advarsel er lød skulle nogen forsøge at flytte cyklen uden alarm har først blevet deaktiveret. Ledningsføring en cykel alarm er en enkel procedure, da alle de nødvendige komponenter leveres med cykel alarm kit. Husholdning værktøjer er alt der behøves, sammen med en forståelse af de grundlæggende elektriske system, som cyklen bruger.

Instruktioner

•Sæt den el-drevne cykel i en garage, hvor du kan arbejde uforstyrret. Stå cykel i midten af garagen, så du kan få adgang til cyklen fra alle vinkler. Placer modulet alarm fra cykel alarm kit på et arbejdsoverflade. Strimmel 1/2-inch af ledninger fra enderne af ledningerne fastgjort til modulet ved hjælp af wire strippere.

•Sæt stikket for enden af kablet tilsluttet sensoren med passende bøsningen på modulet alarm. Gøre dette også med LED alarm lys kabel. Henvise til den brugsanvisning, der ledsager cykel alarm kit for at finde hvilket stik bruges med hvilket kabel.

•Tag på et par isolerede handsker. Løsn de positive og negative skruer til batteriet, der står bag bike's motor med tænger eller en skruenøgle. Wrap den "hot" mærket wire (normalt "sort") omkring den positive-mærket skrue på batteriet. Wrap den "neutrale" mærket wire (normalt "hvid") omkring de negative-mærket skrue på batteriet. Stram skruerne.

•Lift op på bagsiden af den cykel sæde. Hvis der er en skrue til at fjerne først, gør dette ved hjælp af en Phillips-skruetrækker eller en Torx skruetrækker, afhængigt af skruen. Placere modulet alarm i rum under sædet.

•Tag papiret opbakning fra den ene side af de to Velcro latching puder. Placer en pad på bunden af sædet, lim side vender nedad, på hver side af modulet. Tryk ned på puder til at sikre selvklæbende til sædet. Lad time passerer før du fortsætter.

•Sæt Velcro koble strimler på tværs af modulet alarm. Placer enderne af striben på hver pad. Tryk ned på stribe enderne til at sikre dem til pad. Placer sensoren på sædet ved siden af modulet alarm. Komprimere ledninger fra sensoren i sædet, så det er alle inde.

•Drill et hul igennem en af styret ved hjælp af en elektrisk boremaskine. Skru toppen af LED-modul ved hjælp af dine fingre. Placere LED gennem hullet i styr, fra bunden. Skru toppen af LED-modul tilbage på LED-modul til at fastgøre den til styret. Tape ledninger går fra LED-modul til modulet alarm ved siden af cyklen med plast twist-bånd.

•Skub ryglænet ned og vedhæfte skruen, hvis der var én.

•Test alarm ved at bevæbne sig benytter den medfølgende nøglering. Kigge efter den blinkende lys af LED før du ryste cyklen. Ryst cykel for at slå alarm. Tryk på den relevante knap på den nøgle fob at slukke alarmen.

Tips & advarsler

  • Tape LED-modul til styret, hvis du ikke ønsker at bruge en boremaskine.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com