Sådan Beskær et røde blade ahorn træ

March 2

Sådan Beskær et røde blade ahorn træ

Røde blade maples tænder smukke nuancer af rødt i efteråret hvis betingelserne er rigtige, og derfor er vellidt i haver og værfter. De forme op godt uden bistand fra beskæring, og kun behov en trim når en legemsdel dør. Men hvis du har brug at trimme på grund af hvor træet er placeret, det ikke alt for svært at gøre så længe du har de rette redskaber.

Instruktioner

•Sæt træ trimmer eller Beskæresave på en gren, der er syge eller skadede. Kontroller, at værktøjet er placeret mindst en fod under dårlige området af lemmer. Skære gren i en fælles, hvor en anden gren gafler off. Hvis du har at afskære en hel gren, ikke klippe det off flush med træstamme. Flytte ud en tomme eller to fra stammen til at undgå at beskadige den vigtigste del af træet.

•Saw gren igennem med den træ trimmer ved hjælp af korte, frem og tilbage slagtilfælde. Klem lopper håndtag sammen til klip off mindre lemmer.

•Vi off træ Splinter på grene efter de første snit. Når du bruger en træ trimmer, grenen måske begynde at falde før du skærer det hele vejen igennem. Hvis dette sker, grenen splinter og har en ujævn cut. Brug Beskæresave til at klippe den splintrede træ ud jævnt.

Tips & advarsler

  • Afhente nedfaldne grene efter trimning. Blade og døde lemmer liggende rundt i bunden af et træ tilskynde mug og andre sygdomme.
  • Vinter er den bedste tid at beskære rød ahorn. Maples behøver beskæring med henblik på udformningen. De har en ensartet form.
  • Bære handsker og beskyttelsesbriller til at beskytte dig selv. Hvis du er plantning en nye røde blade ahorn, plante i et område med masser af plads, således at du kan undgå beskæring unødigt. Rød maples kan vokse omkring 75 fod høje nordlige områder og omkring 35 fod bred.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com