Hvordan man Wire en varme detektor

March 3

En varme detektor fungerer på samme måde som i en røgalarm i, at det giver en advarsel om, en brand er til stede, i modsætning til advare dig om røg. For at wire en varme detektor ordentligt, Følg vejledningen i den håndbog, der leveres med enheden, når basen er blevet installeret i loftet overfor en elektrisk samledåsen. Et par husholdning værktøjer vil være nødvendig, men ingen særlige færdigheder er påkrævet.

Instruktioner

•Sæt den varme detektor på et arbejdsoverflade med bunden nedad. Indsæt spidsen af en flad-kantet guldsmed skruetrækker ind i den rektangulære hul på siden. Tryk i på spidsen for at frigive en indre tab. Roter mod uret frontdækslet at fjerne det fra detektoren.

•Drej detektoren således at vinduet LED er tættest på dig. Find jumperen slot over og til venstre for vinduet LED. Indsæt spidsen af den flade-kantet guldsmed skruetrækker ind i slidsen jumper og under jumper hovedet, der er inde i.

•Lift op på spidsen for at løsne jumper hoved. Trække jumper hovedet, der er i slidsen jumper længst væk fra dig ud med kæberne af en nål næse tænger. Indsæt jumper hovedet ind i jumper slot, kun tættest til dig i stedet for længst fra dig. Sætte frontcoveret på detektoren og dreje den på med en uret bevægelse.

•Træk sikringsholderen eller tur hovedafbryder så at der ikke længere er elektrisk strøm flyder til samledåsen hvor varme detektor er tilsluttes. Oplysninger vedrørende hvilke elektriske linje fuse/circuit breaker påvirker er typisk bemærket på indersiden af dækslet fuse box.

•Løsn to skruer på den tilbage o detektor med en Phillips guldsmed skruetrækker. Vind udsatte slutningen af den sorte ledning knyttet til elektriske samledåsen omkring skruen, der har etiketten positive ("+"). Vind udsatte slutningen af den røde ledning knyttet til elektriske samledåsen omkring andre skruen; Dette har negativt ("-") etiket. Stram skruerne.

•Sæt detektorens tilbage mod basen. Twist detektor på soklen med en uret bevægelse. Gendan beføjelse til den elektriske linje.

Tips & advarsler

  • Placer altid ledninger, så bunden af varme detektoren ikke klippe i ledninger når installeret i loftet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com