Hvad gør du, når dit Toilet bakker i badekarret?

March 3

Hvad gør du, når dit Toilet bakker i badekarret?

Nedløbsrør for dit toilet og afløb for dit badekar starte ud separat fra hinanden, men rørene slutte sig sammen med alle de andre drænrør i dit badeværelse. Et problem med de vigtigste nedløbsrøret i dit badeværelse vil føre til vand fra et afløb opbakning oppe i den anden.

Springet

Du skal først styrte på toilettet, men også badekar er afløb. Sandsynligvis en træsko har ført til sikkerhedskopiering af, og tilstoppe kan ikke sidder for langt nede afløb linje at kaste ikke vil løsne tilstoppe materiale. Brug en regelmæssig stemplet badekar er afløb, når du har fjernet proppen eller afløb cover. Brug en tragt-cup stemplet i den toilet afløb, da svungne undersiden af tragt-cup passer i afløbet konturer bedre.

Slange

Et afløb slange vil fodre ned afløb linje, kommer i direkte kontakt med tilstoppe selv. Bruge et toilet slange med på toilettet, og fodre den hele vejen ned på toilettet linje som du dreje håndtaget med uret. Dreje håndtaget mod uret, som du trække slangen tilbage ud af den toilet afløb. Fjern de skruer, der holder badekar er overløb afløb cover på plads og trække ud dækslet. Feed drain slangen ned overløb rør og skubbe det igennem svungne P-fælden rør nedenfor, som du spin håndsving på slangens krop med uret. Spin pedalarmen mod uret, som du trækker slangen gennem overløb rør igen.

Klart aftræksrør

Nogle gange vil en tilstoppet aftræksrør forårsage vand fra toilettet for at bakke op i den balje afløb. Klatre op på taget og Find aftræksrørs åbning, der vil sidde over badeværelset. Skinne en lommelygte ned aftræksrør hen til kigge efter forhindringer. Træk eventuelle blokeringer, der sidder øverst i aftræksrør, ved hjælp af en hentning værktøj. Bruge en drain slangen til at skubbe ud enhver ophobning af snavs eller spray din haveslange ned i aftræksrør.

Dyb slange

Dyb snaking den toilet afløb vil tillade dig at nå frem til mere alvorlige træsko ned afløb linje. Du skal først slukke for vandet på toilettet og derefter fjerne møtrikkerne holder toilettet til bolte i basen. Når du fjerner toilettet, fodre en 25-fods-lang drain slangen ned affald rør i gulvet som du spin håndsving på håndtaget med uret. Ikke trække slangen, indtil du har fodret hele linjen ned i afløbet røret, og derefter dreje den mod uret krank. Hvis problemerne fortsætter, skal du kontakte en blikkenslager om hjælp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com