Hvordan til at udfylde huller i en glasfiber brusebad

March 3

Hvordan til at udfylde huller i en glasfiber brusebad

Huller i glasfiber brusebad kan resultere i at fjerne skruer, der engang holdt hardware eller en dør på plads, men er ikke længere nødvendige, eller de kan være resultatet af en ulykke. Uanset hvor hullerne kom fra, skal du udfylde dem, før du kan fortsætte med at bruge bruseren. Manglende evne til at udfylde disse huller vil resultere i vand siver gennem dem, som kan forårsage mug eller andre fugt-relaterede spørgsmål til gulvet under bruseren.

Instruktioner

•Løsn de skruer, der holder vandhanen håndtagene, indbygget prop håndtaget og den brusebad drain. Skru brusehoved og enhver vedhæftet fil slanger forbundet til den.

•Tag caulking fra kanterne af bruser ved at skrabe det væk med en hobbykniv. Ryd op snavs tilovers fra caulking og krat karret med en svamp og badeværelse cleaner.

•Sand bruseren vægge og gulv, ved hjælp af 240-sandkorn sandpapir, derefter anvende de første kemiske i lakering kit. Skyl kemiske fra bruseren vægge og gulv med vand og lad tørre bruseren.

•Sand bruseren vægge og gulvet igen med 240-sandkorn sandpapir, derefter anvende kit's anden kemisk og skyl Brusevægge og gulv med vand. Lad tørre bruseren igen, derefter anvende primer reduktionsgear på Brusevægge og gulvet ved hjælp af en klud.

•Applicer fyldstof fra lakering kit ved hjælp af værktøjet ansøgning fra kit, og sørg for at især udfylde hullerne i bruseren, så de flugter med overfladen af karret. Forlade fyldstof for at tørre i 45 minutter, derefter sand brusebadet og anvende primer reduktionsgear jævnt på Brusevægge og gulvet ved hjælp af kit's ansøgning værktøj.

•Brug maler tape, maske fra væggene grænser op til bruseren, gulvet, nogen trim stykker eller noget andet, der ikke er en del af glasfiber. Bruge lakering kit maker's instruktioner for at blande epoxy spray frakke, og sørg for at bære en respirator for beskyttelse. Sprøjte epoxy ind på bruseren vægge og gulv med en komprimeret luft sprøjte, venter mindst 30 minutter mellem programmer. Anvend ikke mere end fire lag af epoxy spray til glasfiber brusebad, derefter fjerne den maler tape efter spray er helt tørret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com