Lavtvoksende prydplanter græs i Florida

March 3

Lavtvoksende prydplanter græs i Florida

Med Floridas sol, salt og droughtlike betingelser, voksende pyntegræsser giver mulighed for at krydre din værftet uden en masse ekstra besvær at holde planterne i live. Lavtvoksende græsser arbejde særlig godt for mindre landskaber eller områder hvor du vil en mere kompakt plante. Græs-familien selv (græs-familien) indeholder over 9.000 arter, giver dig et væld af muligheder, når det kommer til plantning lavtvoksende pyntegræsser i Florida.

Pyntegræsser

Pyntegræsser tilbyder en måde at landskabet din yard med lidt vedligeholdelse, som de har brug for lidt gødning og kan vokse i næsten enhver jordtype. Disse græsser er populær på grund af deres modstandsdygtighed over for sygdomme og skadedyr og tørke tolerance. Plus kommer de i kompakt kultivarer, der gør dem perfekt til container havearbejde eller små landskaber.

Pyntegræsser forbedre et landskab gennem bevægelse, lyd og højde, ifølge University of North Carolina Extension Service.

Blå Lovegrass

Blå lovegrass (Eragrostis chloromelas) er forsynet med smalle blade i pulveret blå. Nå kun 2 fod høje på modenhed, det også skyder op blomsterstilke 3 fod høj fra midten til slutningen af foråret og producerer buff-farvede blomster, der vare indtil vinteren. Hjemmehørende i Sydafrika, denne lavtvoksende ornamentale plante nu gør sit hjem i mange steder i det sydøstlige USA Den vokser godt både i en kant eller som et prøveeksemplar plante og tiltrækker fugle og sommerfugle.

Lilla Lovegrass

Lilla lovegrass (Eragrostis spectabilis) vokser 12 til 18 inches. En sammenklumpe prydplanter græs, det har fine-teksturerede grønne blade og bjørne rødligt violette blomster på stilke, der vokser over løvet. Det favoriserer varme, tørre steder, hvilket gør det en stor lavtvoksende prydplanter græs til at plante i Florida.

Behårede Awn Muhly græs

Dette salt-tolerant græs vokser 2 til 3 fod høj og gør en elegant tilføjelse til enhver Florida landskab. Den behårede Awn Muhly (Muhlenbergia capillaris) danner totter af oliven grønt løv og fjerlignende pink blomst spikes at stige over bladene.

Pineland Dropseed

Betragtes som en af de smukkeste pyntegræsser, ifølge University of Florida, pineland dropseed (Sporobolus junceus) vokser en simpel 1 til 3 fod høje i store, runde klumper. Denne græs er forsynet med små, blå-grøn til sølv ruhåret blade og høje blomsterspyd. Rigelige endnu små rødlige blomster dække pigge.

Silkgrass

Silkgrass (Pityopsis graminifolia), en sol-elskende prydplanter græs, vokser som en flerårig grasslike plante, at nå 2 til 3 fødder i højde. Det har silkeagtige sølv stængler og basal blade ligner græs. Det er også forsynet med små gule blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com