Hvordan til at rense skimmel & meldug fra inde i et lærred Pop Up Camper

August 22

Pop-up-campister er en stor luksus at have, når du gerne gå camping i ørkenen, men ønsker ikke at bruge et telt. De er kompakt og nem at rejse med. Pop-up-campister er lavet af stærk lærred og er genstand for skimmel og meldug, især efter det har regnet og pop-up-camper blev lukket, mens du stadig våd. Korrekt rengøring af lærred i din camper er meget vigtige og kan opnås ved hjælp af husholdningsprodukter.

Instruktioner

Hvordan at rengøre Mold & meldug fra inde i et lærred Pop Up Camper

•Prep område ved at rense det beskidte steder i din camper ved hjælp af en moderat stiff-børste og skrubbe væk eventuelle overskydende snavs, der kan være på lærred vægge. Hvis dirt steder fortsat, skal du bruge en klud og mild parabol opvaskemiddel blandet med vand. Ikke tilladt at anvende sæbevand direkte på lærredet, anvende det på kluden første og derefter bruge klud til at skrubbe området, indtil det er rent.

•Du kan vælge at bruge eddike eller brintoverilte til at dræbe mug og meldug i din pop-up-camper. Brintoverilte er det stærkere af to men kan undertiden blegemiddel lærredet. Eddike vil fjerne enhver lugt fra mug og meldug men kan tage flere applikationer.

•Brug eddike eller hydrogenperoxid, anvende stof direkte ind i mug og meldug. Tilladt at eddike eller brintoverilte til at sidde i ca 15 minutter.

•Brush området med børsten. Brug kluden, og skyl med vand for at fjerne overskydende eddike eller brintoverilte. Denne proces skal gentages for at fjerne meldug eller skimmelsvamp pletten helt, især for dybe, stædig meldug eller skimmelsvamp.

Tips & advarsler

  • Lad din camper lufttørre åbent i 48 timer på et tørt sted før du lukker det for at undgå enhver meldug eller skimmelsvamp vækst.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com