Døren alarmer for Pool sikkerhed

March 3

Døren alarmer for Pool sikkerhed

Døren alarmer er blot en af en række af sikkerhedsudstyr, der kan hjælpe forældre med at forhindre deres barn fra at drukne i en swimmingpool. De fleste er billige og let kan monteres for et ekstra lag af beskyttelse.

Funktion

Installeret på døre, der fører til swimmingpoolen, de lyde, når den åbnes. På denne måde kan en forælder vide, hvis et barn nærmer sig den automatiserede swimmingpool.

Installation

Døre med adgang til swimmingpoolen skal have en alarm installeret på dem. Tastatur til at åbne døren skal placeres uden for børns rækkevidde. Nogle modeller har en udendørs modtager, der giver mulighed for en voksen at komme ind uden modregning alarmen.

Typer

Døren alarmer kan drives af et batteri eller elektricitet og kan være trådløst. De er tilgængelige via lokale pool leverandører og kan findes online. Deres prisklasser fra $40 til 100 dollars, afhængigt af typen. Den højere ende modeller har ekstramateriale såsom skærmen døren kits, der ikke går på grund af vinden, mens andre er programmerbare og har flere sprogindstillinger.

Fordele

Døren alarmer skal bruges sammen med andre forebyggende værktøjer, såsom pool covers og/eller en barriere hegn. Dette giver flere lag af beskyttelse i tilfælde af dit barn kommer ud og du er ikke købedygtig komme til døren i tiden.

Overvejelser

Døren alarmer er en enkel og billig måde at advare dig, hvis du dit barn forsøger at få adgang til din pool. Dette er en investering værd at gøre, især med små børn i hjemmet, da disse typer af forebyggelse er uvurderlige, når det kommer til at beskytte din familie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com