Hvordan virker en Scroll kompressor?

March 3

Hvad er en Scroll-kompressor?

En scroll-kompressor er en form for luftkompressor først opfundet i 1905. På trods af sin alder, er scroll-kompressor stadig almindeligt anvendt i klimaanlæg, centralvarme pumper og automotive klimaanlæg. Samme design er indarbejdet i køretøjet racerdæk hvor det er mere almindeligt kendt som en rulle-type kompressoren. I modsætning til traditionelle stempel-drevne luftkompressorer, scroll kompressorer køre mere gnidningsfrit og er langt mere energi-effektive takket være den proces, hvorved de komprimere luft.

Struktur

Grundlaget for scroll-kompressor er en lufttæt kammer formet som en tromme eller cylinder. Her i mødesalen er to spiraler lavet af metal, sikringsanlæg med hinanden. En af spiraler er statisk; Det er svejset på plads og bevæger sig ikke. Den anden er beliggende på toppen af en frem-og tilbagegaaende armature forbinde den til den pumpe motor. Luft indtag ventil ligger på bunden af tromlens ydre, hvor de yderste kanter af spiraler konvergerer. Output ventilen er placeret på toppen af tromlen hvor centre for spiraler mødes.

Hvordan virker en Scroll kompressor?

Motoren starter armature bevæger sig, forårsager spiralen at flytte i et sæt cirkelbevægelser. Bemærk, at spiralen ikke rotere, men hele ting bevæger sig i en konstant cirkel. Spiralen bevæger sig, genererer det suge som det trykker mod siderne af den statiske spiral. Disse lommer fremskridt fra luftindtag indad, rundt og rundt ligene af to spiraler, komprimere imens når de bevæger sig mod midten af tromlen. Når de når frem til midten af de to spiraler, er luften komprimeret og tvunget gennem output ventilen af kontinuerlig bevægelse. Nogle scroll kompressorer har en opbevaring kammer forbundet til output ventilen som luften er placeret, hvor andre tilslutte direkte til lufttæt slanger hvorigennem komprimeret luft er pumpet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com