Hot & neutrale ledninger i tørretumblere

March 4

Hot & neutrale ledninger i tørretumblere

En tørretumbler er en af de stationære apparater i en typisk husholdning, der kører på 240-volt strøm. Som et resultat, i modsætning til mindre apparater, der kører på 120 volt, skal det to hot ledninger, hver med 120 volt til jorden. En lige 240-volt appliance behøver ikke en neutral ledning, fordi de varme ledninger udgør en komplet kredsløb. Grunden til en tørretumbler har en neutral er fordi den har ekstra 120-volt kredsløb.

240-volt kredsløb

En power line transformer fungerer som en 240-volt AC generator. Det forbinder til panelet bolig service ved hjælp af to varme ledninger, en rød og en sort, der har denne spænding mellem dem. Generatoren svinger på 60 Hz, hvilket betyder, at polaritet ændringer 60 gange i sekundet, så de to ledninger er 180 grader ud af fase. Det betyder, at når en af de varme ledninger er positiv, den anden er negative, og vice versa. Når de to ledninger er tilsluttet, de danner et komplet kredsløb, og en 240-volt appliance forbundet med kun disse to ledninger vil fungere normalt.

120-volt kredsløb

De fleste lys og små apparater i en typisk bolig køre på 120-volt strøm, og det leveres af en af de varme ledninger fra panelet. For at danne et kredsløb, men skal elektriciteten en eller anden måde tilbage til dens udgangspunkt, som funktion af den neutrale wire. Et tryk fra transformeren tilsluttes den neutrale bus på panelet, og alle ledninger fører fra denne bus, som altid er hvide, give en vej tilbage til den energikilde. Den neutrale wire opdeler hovedsagelig spænding mellem de to varme ledninger i halve.

Elektriske krav til en tørretumbler

Element på en elektrisk tørretumbler varmer af elektriske modstand og har brug for høj spænding at nå frem til de temperaturer, der er nødvendige for tørring af tøj hurtigt. Denne høj spænding leveres af både varme ledninger fra panelet, men det er ikke nødvendig for at køre det andre elektrisk udstyr i en typisk tørretumbler, tumbler, lysene og timeren. De hjælpeansatte kredsløb køre på 120-volt strøm leveret af den ene eller den anden af de varme ledninger og en neutral wire er nødvendig for at fuldføre 120-volt kredsløb. Tørretumblere har også en jordledning, som er en sikkerhedsforanstaltning.

Tørretumbler ledninger

Moderne tørretumblere har fire elektriske terminaler. De omfatter to messing dem for de varme ledninger, som er røde og sorte. Normalt centreret mellem messing terminaler er en sølv en til den hvide neutrale ledning, og under det der er en grøn terminal for jordledningen. Fordi den neutrale ledning er bundet til jorden på panelet, kræver elektriske koden ikke tidligere en separat jordledning, så ældre tørretumblere har kun tre terminaler. Det er muligt at bruge en ældre tørretumbler på et jordet kredsløb, men skal du fysisk tilslutte maskinen til jorden kredsløb ved hjælp af en grundstødning skrue knyttet til sin krop.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com