Hvordan man laver italienske hængte gardiner

March 4

Italienske strejkeramt forhæng tilføje mere stil og elegance til et rum end almindeligt gardiner. En italiensk drapere er arrangeret med en svungne, vandfald effekt, hvorimod en simpel-stylet drapere hænger lige ned. Næsten enhver stof kan bruges i oprettelsen af italienske strejkeramt gardiner. Omdrejningspunktet for italienske strejkeramt gardiner er generelt mod øverst del af vinduet behandling hvor overskriften er placeret, da den kurve, hvor forhæng falder naturligt trækker øjet opad.

Instruktioner

•Plan dine gardiner så, når de er trukket tilbage, den nederste del af hver drapere vil overlappe vinduet med 3 inches. Dette giver mulighed for en generøs kurve af drapere og også lader i tilstrækkelig lys. Beregning af drapere stof kræves ved at måle længder med et målebånd. Tillad 24 inches for at skrue op en dobbelt 12-tommer hem. Tillad 32 inches færre for foring end hvad du har brug for hver drapere længde, og skrue op en 1-tommer dobbelt hem, der overlapper gardin hem med 1 tomme.

•Join overskrift for de ungathered gardiner ned i midten til dybden af pos. båndet ved hjælp af faste slip-Sting.

•Plan kurven for den italienske hængte forhæng af midlertidigt fastgørelse ene ende af målebånd til track & rsquo; s center. Hold anden enden til siden af vinduet til at oprette kurven for den øverste segment af gardinet. Marker den kurve & rsquo; s nederste ende på målebånd med et stykke klistret tape.

•Mark ud af kurven specifikke for italiensk stil gardiner af glat breder sig ud de joinforbundne forhæng (med foring side) på en flad overflade. Fjerne målebåndet fra spor og linje slutningen op så det er plan med hver gardin top til gengæld lægge det fladt langs forkanterne. Markere hver drapere med en PIN-kode for det markerede punkt på båndet.

•Stitch på ringe til både forhæng. Sy den første ring for hver drapere på pin plan, 2 inches i fra kanten, sy til at drapere sig selv og gennem foring, være omhyggelig med at fange kun et par stof tråde. Sy to mere ringe til hver drapere, placere dem omkring 10 inches fra hinanden, i et forsigtigt opadgående kurve mod den ydre hjørne.

•Klippe to længder af ledningen, der svarer til afstanden fra de første ringe til drapere & rsquo; s øverste hjørner. Binde hver ledning til den første ring på begge sider og tråd det gennem resten af ringene. Samle overskrifterne og derefter hænge gardiner. Trække op de blinde snore at form den draperet effekt, i overensstemmelse med italiensk stil hængte gardiner. Binde de tilgængelige frie ender at beslagene på sporet.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på, hvor eller hvordan placere ringene, kan du fastgøre nogle ben i de valgte positioner, tråd snor igennem dem og se effekt før faktisk sy dem på plads.
  • Undgå at efterlade nåle uden opsyn.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com