Hvordan at reparere en tygges op stol

March 4

Hvordan at reparere en tygges op stol

Hvalpe tygge. Nogle gange fortsætter de med at tygge efter de dyrkes. Hvis din hund eller hvalp har brugt din favorit stol som en chew stykke legetøj, kan du reparere beskadigede ben eller nederdel. Minimal træbearbejdning færdigheder er påkrævet at gøre træ reparationer. Du kan foretage enkel nederdel reparationer uden sy en søm. Du kan endda gøre et nyt afsnit af nederdel fra dækslet til arm. Gør reparationer vil selv spare dig penge, som du kan bruge til at betale for lydighed skole.

Instruktioner

Reparere beskadigede ben

•Fyld i små ridser med en møbler touch-up pen. Vælg den pennefarve, der bedst matcher farven på dit træ og fylde bunden med små strøg, indtil det ikke længere er synlige. Tør område med en blød klud og polsk benet med møbelpolish.

•Sand ned eventuelle områder med store ridser indtil finish er glat. Touch-up rå træ med matchende møbler pletten. Hvis møblerne er blevet færdig med lak, eller en anden møbler er færdig, skal du anvende en frakke af finish til hele benet. Afslutte ulukkede møbler med en frakke af bivoks eller møbler polish.

•Udskift et alvorligt beskadiget ben. Udskiftning ben er tilgængelige online. Afslutte det nye ben for at matche de andre og skru den på.

Reparation beskadiget nederdele

•Træk ud hæfteklammer holding afsnittet beskadigede nederdel med en skruetrækker. Udfolde de beskadigede kanter. Hvis de har været syet ned, fjerne syning. Hvis de holdes med samspil, forsigtigt trække dem fra hinanden. Hvis skaden er begrænset til kanterne, kan du muligvis refold nederdel, så at de beskadigede dele er skjult. Bruge smeltelig stropper til at holde folderne på plads. Korte nederdel tilbage på med en korte pistol.

•Kontrollér, en ny nederdel sektion fra en arm dækning. Udfolde alle kanter af afsnittet gamle nederdel og bruge det som et mønster. PIN den gamle nederdel til den forkerte side af dækslet arm, matchende retning af stoffet. Spore langs kanten af den gamle nederdel. Refold gamle nederdel og spor langs de nye kanter til at markere din foldelinjer. Skåret ud den ny nederdel stykke.

•Klap siden kanter langs de markerede linjer og jern dem ned. Holde dem på plads med smeltelig webbing. Gøre det samme med den nederste kant. Hæft det nye nederdel brik på plads med en korte pistol.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en arm dækning, kan du tage stof fra bunden af en pude.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com