Hvordan til ren vegetabilsk olie ud af et tæppe

August 23

Hvordan til ren vegetabilsk olie ud af et tæppe

Prøver hen til ren vegetabilsk olie ud af et tæppe kan blive frustrerende og rodet, hvis du ikke er bekendt med de passende skridt til at fjerne olien. At fjerne spildte vegetabilsk olie er forholdsvis enkel og kan ske ved hjælp af leverancer, som findes i de fleste husholdninger. Forkælet vegetabilsk olie kan forårsage farvning og en ubehagelig lugt. Rengøring olien straks er afgørende for at forhindre olien fra fordærves i tæppet.

Instruktioner

•Sæt et tørt papir håndklæde på toppen af vegetabilsk olie. Tillad håndklæde at opsuge olien. Gentag med en frisk håndklæde, indtil olien er ikke længere at blive absorberet.

•Pour en generøs mængde af kattegrus ud over olien. Kuldet vil hjælpe absorbere olien og vil hjælpe med at løfte det fra gulvtæppet. Lad kuldet sidde i flere timer. Fjerne kuld med et vakuum.

•Pour en lille mængde af Renseri opløsningsmiddel på olie pletten. Renseri opløsningsmiddel kan købes i de fleste supermarkeder og janitorial levering butikker. Bruge en tør klud håndklæde til forsigtigt duppes vegetabilsk olie fra gulvtæppet. Fortsæt til duppes olie pletten indtil opløsningsmidlet er helt fjernet fra gulvtæppet. Vegetabilsk olie er en fødevare og vil forkæle hvis det forbliver i tæppet.

•Kombiner 1 del mild vaskemidler med 2 dele varm vand i en sprayflaske. Spray olie pletten indtil det er mættet. Bruge en tør klud håndklæde til forsigtigt duppes området. Gentag denne proces, indtil alle olierester er udvundet fra gulvtæppet. Denne proces skal gentages flere gange.

•Anvend en sprayflaske til at skylle området med varmt vand. Let tåge i området, men ikke mætte det. Bruge en tør klud håndklæde til at skamplet området. Gentage en gang mere. Bruge en tør klud håndklæde til at skamplet området, indtil det er helt tørt. Mere end én håndklæde muligvis skal anvendes.

Tips & advarsler

  • En opløsning af 1 del eddike og 1 del vand kan bruges i stedet for en mild vaskemiddel.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com