Hvordan at snitte PVC rør

March 4

PVC-rør er almindeligt anvendt i hjemmet til installation af kloakledninger og vent rør. Som bygningsreglementer kræver, at vand inventar kræver forskellige diameter kloak rør, leveres PVC-rør i diametre strækker sig fra 1 1/2 til 4 inches. Selvom PVC-rør er meget hårdt, hvis det skal være spalteformede længderetningen eller spændbåndene (for kunstprojekter, for eksempel), en frem-og tilbagegående oprette saw spalten, hvis røret er holdt fast i løbet af processen.

Instruktioner

•Mark placering og længde af spalten på PVC-rør (spalten kan være en lige eller bølget linje, til kunstnerisk formål). Knytte to strimler af gaffatape (ene oven på hinanden), som er længden af skruestik kæber, langs hver side af røret. Placere røret vandret i skruestik med jaws mod båndet og med markeringer for slids opad. Stramme skruestik til sikring af røret, men passe på ikke for at stramme det så meget som at deformere eller knæk røret.

•Drill fire huller meget tæt på hinanden bore i den ene ende af varemærket ved hjælp af 1/4-tommer bit. Dette er at skabe et hul slot til savklinge at komme ind gennem. Skubbe den frem-og tilbagegaaende savklinge i sprækken, og hold saven på en 45-graders vinkel til røret. Denne måde bladet vil ikke banke mod røret på modsatte spalten side.

•Drej på saven og langsomt klippe langs længden af mærkningen. Når saven når anden enden af mærkningen, trække sig ud savklinge efter slukke saven. Fjerne enhver plast fragmenter fra spaltede med fint sandpapir. Fjerne røret fra skruestikken, og trække ud gaffatape.

Tips & advarsler

  • Hvis spalten skæres i en lige linje, kan en rundsav også bruges. Dog tilpasse klingen, så at det skærer kun lidt dybere end tykkelsen af røret.
  • Bære øjet briller for at gøre cut...

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com