Navnet på en gul, rød & grøn bladet voks-lignende plante

March 5

Navnet på en gul, rød & grøn bladet voks-lignende plante

Dem, der mener at Indendørs Havegrebe er alle grønne ikke har endnu stifte bekendtskab med mange tropiske planter, blandt dem bromeliads og orkideer, der dyrkes for deres farve, og heller ikke kender de den mest spektakulært farvede indendørs tropisk, croton.

Tropiske oprindelse

Crotons er hjemmehørende i Indonesien, Malaysia og Stillehavsøerne. Voksende 5 fødder eller mere, gøre disse medlemmer af slægten Codiaeum godt i varme, fugtige forhold med delvis skygge. Crotons kan vokse udendørs i USDA hårdførhed zoner 10 og 11, hvilket gør dem en funktion af haver i det sydlige Florida. Fordi crotons er følsom over for tør jord og stærke direkte sollys, er farverne klogeste når planterne er i delvis skygge og fugtig jord.

Joseph's Coat

Joseph's Coat er et kælenavn ofte givet til Codiaeum varigatum. Bladene kan vise rødt, sort, hvid, gul og grøn pigmenter. Udendørs avlere Bemærk at bladene forbliver overvejende grøn i sommervarmen, så farve op i køligere vintervejr. Bladene kan ændre farve, som de vokser. Leaf figurer omfatter voksagtig udseende spears, ovaler og bølgede kanter. Planter kan nå højder af 3 fødder under gode vækstbetingelser, selv om regelmæssig beskæring kan holde dem meget mindre.

Indendørs dyrkning

Crotons har brug for indvendige temperaturer mellem 60 og 85 grader F. Vigtigst, crotons synes at være udkast-følsomme. Vindstød af luft, selv fremme hvis tempereret, blad tørring og droppage. Luftfugtighed kan være gennemsnittet over gennemsnittet; plante blade er også følsomme over for tørhed. Producenterne anbefaler fulde sollys, hvis det er muligt, helst fra syd eller vest. God pottemuld og konsekvent fugt fastholde sunde planter. Jord bør holdes fugtig på alle tidspunkter, da planterne reagerer dårligt på både tør og våd jord.

Problemer og løsninger

Mistanke om temperaturudsving eller en episode af tørhed, når croton blade visner hurtigt og slip pludselig. Planter kan genoplives med omhu planter er også modtagelige for indendørs skadedyr, især spider mider. Nøje undersøge planter og behandle straks med indendørs insekticid. Skadedyr kan også fjernes ved en slukker i vasken, men du bør støtte blade mens vaske fordi croton er tilbøjelige til blad drop når planten er stressede. Dræne overskydende vand fra gryden, således at jorden kan hurtigt vende tilbage til en fugtig, men ikke våd tilstand. Mens crotons reagerer hurtigt-- og teatralsk--ugunstige betingelser, reagerer de også godt på god pleje. En stærk fond af vitalitet betyder, at bestræbelser på at genoprette crotons til sundhed ofte er lykkes, uanset hvor nødlidende anlægget vises.

Sikkerhed

Croton plantedele og sap kan være giftigt for børn og kæledyr. Søge professionel hjælp, hvis du finde plantedele har været spist. For voksne er de store farer af plantens mælkeagtig sap skader på tøj. Vask hænder grundigt eller brug gummihandsker, når du håndterer planter, hvis du har følsom hud.

En anden Flerfarvede blade plante

Crotons er en af to planter med røde, gule og grønne blade, der kan betegnes som voksagtig udseende. Houttuynia cordata "Chameleon" er et bunddække med vedbend-store blade i nuancer af brunlig røde, cremet gul og grøn, som er hårdføre i USDA zoner 5-8. En visuel ændring fra all-grøn ground Cover, Houttuynia har aggressive voksende kvaliteter, spredes gennem underjordiske jordstængler. Den store udfordring, når det er fastslået, er at holde det under kontrol. Hvis du vil have mere farve uden for såvel som indendørs eller har en svært at fylde rummet, udforske denne Flerfarvede blade plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com