Hvad er en god løsning til at rense polstring?

March 5

Polstring kan indsamle store mængder af snavs som følge af konstant menneskelig kontakt og støv. Hvis du ikke har renset din polstring i et stykke tid, kan du overveje at rydde op i disse gamle pudevår og sofa betræk. Ammoniak gør en fremragende rengøringsmiddel til alle typer af polstring.

Hvorfor ammoniak?

Klart ammoniak er afledt fra naturlige elementer og sikkert for stof materiale. I modsætning til ætsende kemiske rengøringsmidler, ammoniak ikke udsender nogen giftige dampe eller oprette en belastning for miljøet. Bedst af alt, det kan effektivt rense indendørs og udendørs polstring og Reader's Digest anbefaler specifikt det som et nyttigt værktøj til bekæmpelse af genstridige pletter på polstrede materialer. Så, uanset om din polstring har brug for en hurtig rutine rent eller en mere grundig krat, ammoniak er en mulighed.

Anvendelsen af ammoniak

Fortyndes 1 kop klart ammoniak med 2 Potter varmt vand. Dette vil reducere intensiteten af ammoniak og gøre lugten mindre skarp. Dyp en svamp i ammoniak blandingen og krat dine polstring grundigt. Du vil måske bemærke en ubehagelig lugt fra den klare ammoniak, men det vil fjerne på kort tid. Skrub alle pletter hurtigt i en cirkulær bevægelse at fjerne dem.

Efter skrubning

Du behøver ikke at skylle ammoniak fra din polstring, men du har brug at sikre, at materialet tørrer grundigt. For de bedste resultater, placere materialet i solen og lad det lufttørre. Hvis du ikke har sollys som en mulighed, kan du placere tørretumbler-sikker polstring inde i en tørretumbler eller tørre polstring af hånden ved hjælp af en hårtørrer. For en mere grundig rent, kan du placere dine materialer i vask og læg dem gennem en vask før tørring. Føj ikke blegemiddel til din vask, som det vil reagere med ammoniak og skabe farlige dampe.

Andre løsninger

I stedet for sponging din polstring med ammoniak, kan du bruge hvid eddike som et alternativ. I modsætning til ammoniak skal du ikke fortyndes eddike med vand, men det ikke kan fungere som stærkt eller så hurtigt. Hvis du har meldug på din polstring, bruge 1/2 kop af borsyre blandet med 2 kopper varmt vand. Til regelmæssig rengøring af vaskemaskine-safe polstring, placere artiklerne i en vaskemaskine med din foretrukne vaskemidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com