Kan HVAC filtre genbruges?

March 6

HVAC filtre bruges i opvarmning, ventilation og aircondition enheder og systemer. Formålet med filteret er at beskytte enheden. I nogle tilfælde kan det også hjælpe med at forbedre luftkvaliteten i det miljø, den arbejder i. Genbrug HVAC kan filtre hjælpe du sparer penge mens bliver miljøsikker.

Er de genanvendelige

HVAC filtre kan genbruges. Genbrug er de clleaned grundigt at fjerne snavs og snavs, der kan være tilstoppet filter medier - beehive-lignende matrix, der holder af filtermateriale. Filter medier må ikke beskadiges. Derefter køres filteret gennem en våd proces, der bruger en renere for at fjerne støv og olie fra filteret. En genanvendt filtrere at 98 procent ren omkostninger 30 procent til 40 procent mindre end en helt ny filter.

Alternativ

Mens HVAC filter genanvendelse er levedygtige, du kan have problemer med at finde et sted, der gør det, og hvor du kan disponere over din gamle HVAC filter. Kan du tale med din leverandør om de tilbyder et genbrugsprogram og acceptere gamle filtre.

Et alternativ til at have dine filtre, genanvendt er at købe et vaskbart HVAC filter. Disse kaldes sommetider permanente filtre; de er aftagelige og vaskbare på dit hjem, der skære udgifterne ned betydeligt. De hævder også at være lige så effektiv til at fjerne støv, bakterier og svampesporer fra air miljø, selv om nogle mener denne påstand for godt til at være sandt og den generelle vask er ikke stærk nok til at fjerne svampe og bakteriel vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com