Sådan fjerner træet mug fra tag helvedesild

March 6

Tagene er modtagelige for pletter og mold fra udhængende træer, vejr og fugtighed. Skimmelsvamp kan forkorte levetid af helvedesild og kan også være grimme. Den bedste måde at behandle mold på helvedesild er at forhindre det i at ske, men når den har etableret sig det er forholdsvis nemt at fjerne og holde ud. Du kan typisk rense helvedesild dig selv og undgå bekostning af at have en professionel gøre det.

Instruktioner

•Undersøg din helvedesild ofte for skimmel. Skimmelsvamp vil manifestere sig som mørke striber på taget. Skære alle træer, der overhængende tag for at forhindre fremtidige mug opstår. Du kan teste for at se hvis pletterne er faktisk snavs eller skimmelsvamp ved at anvende en lille mængde blegemiddel til området. Hvis det er snavs forbliver pletten; Bleach vil rense væk formen.

•Climb en stige og gælder en ilt blegemiddel renere, såsom Oxi Rens eller en rullesten renere direkte til helvedesild. Begge rullesten renere og ilt blegemiddel renere bør være blandet med vand efter anvisningerne på pakken. Bland dem sammen i en stor spand og tillade løsning at indstille i ca 45 minutter for de bedste resultater. Denne løsning kan anvendes med en pumpe sprøjte eller en svamp. Hvis du bruger en svamp, passe på ikke for at skrubbe helvedesild, fordi dette vil fjerne sandkorn fra helvedesild.

•Anvend en slange til at skylle renere fra helvedesild. Du vil slangen til at have en god mængde af pres, så du kan bruge en dyse med en fin spray. Hold slange ca tre fod fra helvedesild og skyl, indtil de er rene. Passe på hvis du spadserer rundt på dit tag helvedesild er våd. Det kan være bedst at bo på stigen og have nogen holde det for dig, så du ikke glider.

•Applicer zink strips til toppen af tagfladen, når din helvedesild er ren. De sælges i 50-fods ruller, der er som regel nok til at dække toppen af et hus. Zink strimler er installeret over hele toppen af helvedesild og frigive zink ioner op på taget, når det regner. De er typisk installeret med enten tagdækning negle eller klæbemiddel. Ioner vil vaske ned og forhindre mug og meldug og andre pletter fra formning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com