Hvordan til at dræbe sporer i mad

March 6

Sporerne er mikroskopiske, reproduktive celler i organismer. De er ikke let at dræbe, men det er nødvendigt at dræbe farlige fødevarer sporer for at mad skal være sikkert at forbruge. Mad sporerne fra bakterier og svampe er de sædvanlige mistænkte i fødevarer og kan lave mad dødbringende når de tager form af bakterier som botulisme. Varmen er den eneste sikre måde at dræbe farlige sporer, selv om deres vækst er bremset af køling eller frysning.

Instruktioner

•Pasteurize fødevarer ved opvarmning til en temperatur på 161 grader F for 15 sekunder og derefter afkøling det hurtigt i køleskabet. Dette dræber mange bakteriesporer men vil ikke dræbe dem alle. Denne proces er normalt bruges kommercielt til væsker som mælk eller juice.

•Heat mad til en indre temperatur på mindst 270 grader F til grundigt at sterilisere det og dræbe alle farlige sporer. Denne metode bruges normalt, når fødevarer er dåse eller konserveret på anden måde for en længere holdbarhed. Boiling eller pres madlavning er de mest almindelige måder at nå denne temperatur.

•Cook kød til de interne temperaturer anbefalet af United States Department of Agriculture. Kog store stykker af kalvekød, oksekød og lammekød, såsom bøffer og stege, til en indre temperatur på 145 grader F. Cook svinekød og alle jorden kød til 160 grader F. Cook fjerkræ til 165 grader F. Dette dræber fleste af farlige sporer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com