Hvordan at rengøre tåget spejle

August 27

Hvordan at rengøre tåget spejle

Når du tager varmt brusebad, interagerer den varme fugt i luften med din cool glas spejle, forårsager spejle til tåge. Dette kan være en større irritation, når du er i en travlt med at få klar til arbejde om morgenen. Selv når du tørre væk tågen med dit håndklæde, overfladen er stadig slørede, og tågen vender tilbage hurtigt. For at løse dette problem, skal du bruge simple rengøringsmidler at fjerne tågen eller investere i anti-tåge produkter til at holde din spejle klart for en længere periode.

Instruktioner

•Start med en nem hjemmelavet løsning af vand og sprit. Bland disse ingredienser med en del alkohol til tre dele vand. Anvende dem til dit spejl, ved hjælp af en ren klud, aftørring spejlet i selv slagtilfælde. Dette vil slippe af med tågen og holde dit filspejl ren.

•Prøv barberskum. Spray det på spejlet, så lad det tørre. De naturlige ingredienser i cremen vil behandle spejlet og give det midlertidige Anti-Fog egenskaber. Efter det har tørret, tørre det af med en våd klud.

•Brug et pudsemiddel og en squeegee at få spejlet virkelig ren. Søger et pudsemiddel, der er designet til at være streak-gratis og for at forhindre tåge. Spray den renere rigeligt på glasset så squeegee det.

•Klart tågen væk hurtigt ved hjælp af en hårtørrer. Hvis du har brug for en ren spejl lige væk så du kan lave dit hår og makeup, sigte din hårtørrer på spejlet for at fjerne tågen straks.

•Treat din spejle med Anti-Fog klude. Disse produkter kan findes på auto butikker og er designet til at holde bilen spejle og vinduer fra dug. De indeholder stærke anti-tåge agenter, der vil arbejde for flere måneder. Blot tørre din spejle ned med disse klude og derefter rense dem efter behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com