DIY pejs Flue udskiftning

March 8

DIY pejs Flue udskiftning

En brækket pejs flue kan resultere i kolde udkast kom ind i dit hjem i løbet af vinteren. Mens du kan stadig bruge en pejs med en flue, der ikke vil lukke, en åben flue kompromiser, effektiviteten af dit hjem og gør det dyrere at holde dit hus varme i de kolde måneder. Hvis din pejs flue er fast lukket, kontakt en professionel pejs reparatør for at reparere det som din pejs ikke er sikkert at bruge indtil flue er åbnet. Men, hvis du bruger din pejs sjældent--en gang om ugen eller mindre--du kan reparere en åben flue med en oppustelig skorsten liner selv og reducere varmetabet i dit hjem fra en åben pejs.

Instruktioner

•Indstil om din skorsten flue er fast åbne eller lukke. Lægge på din side, så du kan slå op i din skorsten. Bruge en lommelygte til at finde flue. Lede efter tomme rum mellem skorsten foring og flue til at kontrollere, at flue er åben. Placer din hånd ind i skorstenen akslen til at kontrollere, at du føler et udkast til en kommer gennem skorstenen.

•Mark en plet på indersiden af din skorsten aksel væggen over den åbne flue med et stykke kridt. Vælg et sted, der har 6 inches af lige, parallelle vægplads på begge sider af skorsten skaft.

•Measure længde og dybde på det markerede sted med en sammenfoldelig Tømrer lineal. Nedskrive disse målinger i inches.

•Purchase en oppustelig skorsten liner, der er størrelsen af dine mål eller op til 6 inches større i længde og dybde end dine målinger. Købe den rigtige størrelse af oppustelige skorsten liner er vigtigt at sikre en stram og korrekt pasform til din skorsten og effektivt blokere luft i at trænge ind i dit hjem gennem det åbne skaft.

•Lay din oppustelige skorsten liner fladt på et bord. Vedhæfte inflation røret, der kom med lineren til luft ventilen på liner. Drej ventilen til "on" position, således at luften kan flyde gennem røret og ind i lineren.

•Breathe ind i røret at oppuste skorsten liner. Blæse omkring 10 vejrtrækninger i foringen, indtil det er løst oppustede men stadig manøvredygtig, så du kan placere det i skorstenen på det markerede sted.

•Anbring den delvist oppustede liner ind i skorstenen på det markerede sted. Blæse ind i røret at oppuste foringen helt eller indtil det fylder skorsten skaft, blokering af luftstrømmen ind i brændkammeret. Test at du har oppustet det korrekt ved at røre ved liner med din finger; Det skal føles fjedrende ligesom dine ben, men ikke stramt som lilletromme.

•Drej ventil til "off" position at låse luften i foringen. Lad tube hænge ned og binde en rød notecard til at minde dig selv, at foringen er i din skorsten. Drej ventilen til "on" position, deflatere lineren og fjerne det fra skorstenen før du bruger din pejs. Gentag processen, når du er færdig ved hjælp af pejsen og når det er koldt at erstatte den oppustelige liner i skorstenen skaft.

Tips & advarsler

  • Sørg for at din skorsten er kolde og at gassen er slukket eller at der er ingen gløder i brændkammeret før søger ind i skorstenen, måle det eller installerer en oppustelig skorsten liner.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com