Hvor hen til indskrive hvis en elektrisk Baseboard vandvarmer er brudt

March 8

Hvor hen til indskrive hvis en elektrisk Baseboard vandvarmer er brudt

Baseboard varmelegemer er typisk elektrisk og fungerer ud af en nærliggende termostat. Mens visse varmesystemer bruge baseboard type ventilationsåbninger, er et sandt baseboard varmeren elektrisk og selvstændig. Dette hjælper med at gøre fejlfindingsprocessen meget lettere, fordi problemet vil være begrænset til det pågældende område i stedet for gennem hele huset. Hvis du har bemærket din baseboard varmer ikke længere fungerer som det skal, er der flere metoder, du kan bruge til at fastslå årsagen til problemet.

Instruktioner

•Kontrollér circuit breaker for varmelegeme. Elektriske varmeapparater bruger en masse energi og kan rejse afbryderknappen. Check for at se om det er i positionen "Off". Hvis det er, slå det til "På" position og klik på termostaten for varmelegeme.

•Drej termostat på den højeste indstilling og vent et par minutter. Hvis baseboard ovnen føles lidt varm at røre, er problemet sandsynligvis en termostat funktionsfejl. Hvis baseboard ovnen er kold, er problemet med heater selv.

•Kontrollér ledninger og forbindelser. Hvis baseboard varmeren har eksponerede ledninger fører til termostaten, er det muligt, at ledningerne kan være løs eller kan tygges. Sluk for strømmen på afbryderknappen og inspicere ledningerne. Hvis de vises tygget, ringe til en tekniker straks for at få det faste og ikke slukke for strømmen på ovnen igen indtil ledningsnet er blevet repareret.

•Kontrollér spændingen fordi der kunne være et problem med strømforsyningen til varmelegeme. Kontakt en elektriker for at kontrollere den spænding, der kommer ind til ovnen. De fleste baseboard varmeapparater køre på 240 watt og vil ikke funktion ordentligt, hvis de modtager mindre end dette beløb gennem huset ledninger.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at løse eventuelle ledninger problemer selv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com