Hvordan man laver en tørretumbler for humle

March 8

Anlægget humle er bedst kendt måske som den vigtigste ingrediens i øl. Mens planterne selv er store og grønne, er den eneste del, der smagsvarianter øl blomsten. Humle blomster funktion lille, bleg grøn kronblade vokser i en hængende konisk. Hvis du tænker at brygge din egen øl, kan voksende humle være vejen at gå. Humle planter producerer rigelig mængder af blomster, men du vil har brug for noget til at tørre dem når de er høstet.

Instruktioner

•Measure højde og bredde for din billedrammer fra udvendige kant til udvendige kant. Skær et stykke af skærmen for hver ramme til disse målinger. Ved hjælp af store, portræt-stil rammer 3 fødder til 4 fod høje og 2 fødder til 3 fod bred anbefales.

•Spread skærme ud over rammerne. Hæft skærmene på plads. Skærmbillederne bør være stram eller andet din tørretumbler vil hænge og forårsage humle til pyt sammen i en bunke.

•Sæt to træ savbukke i et spot, modtager fuld sollys, som din baghave eller på din veranda eller terrasse. Placer en afskærmet billedramme på tværs af savbukke. Hold rammen stabil på savbukke.

•Spread frisk humle over skærmen på savbukke. Placer den anden skærm på toppen som et låg. Skærmene vil tillade luft flow, og hvis de er malet en mørk farve, vil tiltrække mere sollys. De vil også beskytte humle fra gnavere og fugle.

•Tillad din humle til tørre i en uge i solen.

Tips & advarsler

  • Denne tørretumbler fungerer godt for lille humle parceller. Hvis du har en større patch af humle, tør dem i et industrielt dehydrator. Et tørreskab med op til 10 bakker på gennemsnitlige omkostninger omkring $150 i 2011. Du kunne også blot rotere din afgrøde på tørretumbler i denne artikel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com