Hvordan at få frø fra en egyptisk stjerne blomst

March 9

Egyptiske stjerne blomst eller Pentas lanceolata, er en flerårig blomstrende plante hjemmehørende i dele af nordlige og østlige Afrika. Mørkegrønne, lancetformede blade og prangende klynger af små, stjerneformede blomster gøre det en attraktiv tilføjelse til haven senge, især i butterfly haver hvor det vil tiltrække swallowtails og monarker i sommermånederne. Egyptiske stjerne blomster blomstre løbende hele året i mild områder, og når blomsterne fade de er erstattet af små, aflange frø hoveder, der kan høstes og gemmes til senere udsæd.

Instruktioner

•Find flere veludviklet blomsterhoveder på en blomstrende egyptiske stjerne blomst plante. Nøje overvåge blomsterhoveder og hold øje med når de modnes til grønne frø hoveder.

•Sæt en plastikpose omkring hver frø hoved når de begynder at dreje brun. Sikre plastikposer omkring frø hoveder med en twist slips til at holde dem fra at falde ned eller blæser væk.

•Snip frø hoveder med et par af bypass sakse, når de bliver helt brune og begynde at spill meget lille sorte frø i bunden af posen. Ryst frø hoveder for at frigøre frø i posen.

•Opbevar de egyptiske stjerne blomsterfrø i op til 30 dage i plast pose. Holde frø ud af direkte sollys og tilså dem hurtigst muligt at sikre vellykket spiring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com