Hvordan man Plant & opretholde en hængende kurv

March 9

Hvordan man Plant & opretholde en hængende kurv

En hængende kurv generelt indeholder planter, der har lange, flagrende blade. Teknisk, du kan sætte enhver form for anlægget i en hængende kurv, men planter med lange blade, der hænge ned fra kurven har tendens til at skabe det mest attraktive udseende. Nogle typer af planter, der typisk findes i ampler omfatter spider planter, ivy og rhododendron. Opretholde en hængende kurv er let, fordi du kan flytte den fra ét sted til et andet til at fange de bedste sollys eller perfect vanding betingelser.

Instruktioner

•Find en robust hængende kurv til dit anlæg. Hvis du aldrig har brugt en kurv før, købe en fra en butik, der er udstyret med en pot eller mos og hængende krog.

•Vælg en plante, der vil gøre godt i en hængende kurv. For at få den bedste effekt, skal du vælge en med blade, der hænge ned. To af de mest populære typer er spider planter og Rhododendron.

•Sæt en lille mængde af pottemuld i bunden af gryden eller mos. Pakke det ned stramt. Fyld resten to tredjedele fuld af pottemuld. Lav et hul i jorden for anlægget.

•Placer anlægget til hængende kurv og fylde omkring kanterne med løs jord. Pack jord omkring anlægget for at holde det sikkert.

Hæng hængende kurv på en sikker placering. Kontroller, at søm eller krogen du bruger er stærk og hamrede stramt, så kurven ikke falder.

•Kapacitet hængende kurv ifølge vejledningen til anlægget eller planter. For de bedste resultater, tage planten ned, når du vand det, så du kan få jorden helt våd. Angive en slange på en blid spray, som tillader dig at vand hele anlægget uden at beskadige bladene, eller bruge en vandkande. Hvis du bruger en vandkande med en dyse, spredt af vand over bladene. Hvis kan har en tud i stedet, til formål vandet ned i jorden. Flytte kurven fra én placering til en anden baseret på mængden af solen, den har brug for eller mængden af naturlige regnvand vil det blive i et bestemt sted. Hvis du går på ferie, for eksempel, Placer planten for at få så meget regnvand som muligt. Hvis anlægget selv ikke behøver en masse vand, hænge det under tagskægget for beskyttelse.

Tips & advarsler

  • For en let hængende kurv, købe en allerede beplantet med planter og blomster i det. Du kan som regel finde disse i afsnittet haven af en home-forbedring butik eller et havecenter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com