Hus rengøring Tips til hårdt vand

March 10

De hvide pletter rundt om vasken og på dine bordplader ikke ligefrem tyder på, du er en rodet person, snarere, de lader dig vide, at vandet din by yder er hårdt. Hårdt vand pletter er på grund af overskydende alkaliske i vand, som er en metal base, som opløses i væske. Hvor hårdt vandet tørrer på hårde overflader, metal i vand reformer, farvning plast. Rengøring dem er let, og der er flere måder at gøre dette.

Sure rengøringsmidler

Fjerne hårdt vand pletter med syre-baserede rengøringsmidler - den bedste måde at rense hårdt vand pletter. Bruge en sæbe, der indeholder fosforsyre, med 4 til 6 procent syre. Lime skala fjernelse rengøringsmidler er tilgængelig fra mange købmandsforretninger. Du kan bruge rensemidler med en højere syre ratio, men du bliver nødt til at skylle sæbe fra overfladen. Nogle steder kan tage flere anvendelser af renere at fjerne stedet. Sørg for at bære handsker og beskyttelsesbriller når du anvender renere, som det kan være skadeligt for øjnene og huden. Citronsaft og fløde af tandsten er to naturlige metoder til at fjerne pletter. Bland citronsaft med en lille smule vand for at fortynde løsningen, og gnid det på pletten. Med fløde af tandsten, tage en lille del af det og bland det med vand danner en tyk pasta. Den naturlige syre i denne blanding vil hjælpe med at fjerne pletten.

Slibende rengøringsmidler

Hvis syre rengøringsmidler ikke er tilgængelige. Du kan muligvis bruge slibende rengøringsmidler i stedet. Slibende rengøringsmidler bruge friktion samt kemikalier til at fjerne pletter. Slibende rengøringsmidler kan være skrubbes på hårdt vand pletter lysere eller fjerne dem. Problem med slibende rengøringsmidler er, at regelmæssig anvendelse til visse overflader kan forårsage materiale at ridse eller bære væk. Brug ikke slibende rengøringsmidler på glasfiber, keramik eller glas, som de er for barsk og vil ridse overfladen.

Brusehoveder

Hvis du har hårdt vand ophobning på din brusehoveder, fjerne brusehoved og nedsænkes det i en gryde. I denne pulje skal være en lige blanding af hvid eddike og vand. Bring blandingen i kog. Når blandingen er på en byld, skal du placere bruserhovedet i cover potten og lad det simre i ca 20 minutter. Slukke for varmen og lad bruserhovedet sidde et par timer. Sørg for, at kalkflager er fjernet, så erstatte brusehoved. Hvis hovedet er fastgjort til dit brusebad, kan du bruge en plastikpose fyldt med hvid eddike og vand blandingen og stramme posen ved hjælp af elastikker omkring brusehoved. Lad brusehoved lægges i blød natten over.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com