DIY: Dæk over verandaen

March 11

En solrig området over verandaen kan synes som blot sted at installere et dæk. En nem måde at nærme sig projektet er at mode tremmebunde af andet end, som ligner ribbede platforme set på sauna gulve og under udendørs strand brusere, til at dække en flade våbenhus tag. Derefter kan du nyde tidlige forår solskin fra dine dæk og trække sig tilbage til verandaen, når sommeren stråler får for intens.

Instruktioner

•Coat våbenhuset tag med elastomere maling og lad det tørre for at skabe en gummiagtig, vandtæt overflade under dækket. Lå tag gangbro måtter under den planlagte dæksareal at beskytte taget, mens du arbejder på det; Lad dem til at støtte de tremmebunde af andet end.

•Climb en stige, målebånd i hånd, for at kontrollere afstanden mellem centrene af taget strøer i våbenhuset loft. Design af tremmebunde af andet end, så deres sveller, eller crosspieces, i linje med veranda loft strøer. For eksempel, hvis dit loft strøer er enten 16 eller 24 inches på center, kunne du gøre tremmebunde af andet end omtrent 4 fods kvadrat, med henholdsvis enten fire eller tre sveller til at justere med strøer nedenfor.

•Sketch et dæk plan på millimeterpapir, der inkorporerer ensartet størrelse, firkantet tremmebunde af andet end af op til 6 fod kvadratisk, eller mindre, hvis du ikke kan håndtere bevæger sig sådan en stor størrelse. Bemærk i din skitse forholdet mellem de tremmebunde af andet end til en eksisterende dør til våbenhuset tag. Planlæg at køre mindst én duckboard til højre under dørtærskelen til at holde besøgende fra træde lige på tag overfladen. Bemærk med stiplede linjer veranda loft strøer på planen og justere duckboard sveller med dem.

•Klippe din 2 x 4 sveller med en chop så eller cirkulær så og lægge dem ud på et arbejdsoverflade. I eksemplet med en duckboard omtrent 4-fødder square, over en veranda med strøer 16 inches på center, jævnt plads fire 4-mund-lange 2 af 4s således at centrum for en 16 inches fra midten af næste. Hvor to tremmebunde af andet end vil abut hinanden over en tværbjælke, designe en kortere tilstødende side så det falder på midtpunktet på tværbjælke.

•Lay din pyntede, for eksempel, 1 af 6 Trykimprægneret fyrretræ tømmer, vinkelret på sveller. Skære pyntede med chop saw til længde, så det passer fra den ene sovekabine ende til den anden. Til at fastgøre pyntede til sveller med galvaniseret pyntede skruer, to på hver krydset af dækket bord med en sovende. Lægge de færdige tremmebunde af andet end på verandaen taget efter dine planer.

•Bolt 4 x 4 stillinger skæres til 48 inches gennem bandet tværbjælke oven på porch mur med to ½-tommer galvaniserede bolte pr. post base. Space indlæg at kode typisk ikke mere end 6 fødder fra hinanden. Konstruere top og bund skinner af 2 af 4s med 2 af 2 balustre fordelt hver 3 ½ inches mellem skinner og skrue disse stillinger med lange træ skruer.

Tips & advarsler

  • Check med din kommunale bygning department på om dit projekt kræver en tilladelse.
  • Tyngdekraften holder de tremmebunde af andet end på plads, så undgå denne metode til at skabe et dæk, hvis våbenhus tag er udsat for kraftig vind.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com