Støv forebyggelse på grusveje

September 5

Støv forebyggelse på grusveje

Støv forebyggelse på grusveje er et problem, der er lige så gammel som vejene sig selv. Ikke kun er støv en pestilens at trække vejret, men det kan slå sig ned på huse, biler og udhuse, og være en reel rod til at rydde op.

I jagten på støv kontrol er der et par afprøvede og sande metoder og nogle mere moderne tilgange der kan arbejde så godt som eller bedre end noget, der er blevet gjort før.

Olie og vand

De to mest almindelige måder at forhindre støv er at sprøjte vejen med enten olie eller vand.

Sprøjtning en grusvej med vand vil uden tvivl holde støvet, så længe vejen forbliver våde. Men på tør varme sommerdage, at holde vejen våd nok til at opretholde støv kontrol ville være en fuldtids bestræbelse. En sprinkler system vil skulle anvendes, ville spilde hundredvis af gallons af vand, og vil derfor ikke være en praktisk løsning.

Sprøjtning veje med olie er en meget mere brugbar proposition. Olie forbliver aktiv i meget længere perioder, måske for en hel sommer. Den store ulempe er den miljømæssige konsekvenser af sprøjtning oliebaserede olieprodukter i miljøet. Regn afstrømning kan forurene damme og ødelægger planter, der vokser ved siden af vejen, og på grund af disse miljømæssige bekymringer, mange samfund rundt omkring i USA har forbudt olie sprøjtning helt.

Salte

Calciumchlorid og lignin, sulfonat, to salte, når det blandes med vand i en 35 procent løsning og sprøjtede over grusveje, har vist sig for at være meget effektiv til at holde støv.

Disse salte tiltrække vand fra luften, at holde vejbanen lidt fugtig på alle tidspunkter, og dermed fanger støv i processen. Du kan ringe op til din lokale gård og gennemføre butik for at finde ud af om pris og tilgængelighed.

Soja olie Soapstock

Et biprodukt af sojaolie kaldet kan kaldet sojabønne olie soapstock, som er en fælles base olie for naturlige sæber, anvendes i den flydende tilstand og sprøjtet på veje som en meget miljøvenlig måde at forhindre støv. Dækningen er omkring 1/4 af en gallon per square yard vejbane og er blevet bevist med denne sats på ansøgningen til at vare hele sommeren.

Det forurener ikke vandveje under afstrømning og betragtes som ikke-giftige for planter og dyr. Det bør sprayes på veje som er, og det er aldrig til at blive blandet i en opløsning i vand. Ideelt, den omgivende lufts temperatur skal være mindst 75 grader. Hurtigere og bedre vil nedtrængning i grus forekomme med højere temperaturer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com