Sådan lå finer sten

March 12

Sådan lå finer sten

Sten finér er letvægts, holder sig godt og vil tilføje et ton af karakter til nogen del af dit hjem. Sten finer kan bruges i ydersiden af dit hjem til at tilføje et dekorativt element. Det kan også bruges omkring griller og pejse i dit udekøkken. Flytte inde og bruge sten finer i stedet for tapet eller omkring en indendørs pejs. Sten finer koster mindre end rigtige sten, kommer i en bred vifte af stilarter og farver og vil holder sig godt.

Instruktioner

•Measure og trække dit område omhyggeligt, ved hjælp af et målebånd, blyant og papir. Skitse en detaljeret tegning. Læg din sten finér på en flad overflade for at efterligne den måde, det vil blive anvendt til væggen. Sten finer har en masse farvevariation. Omarrangere sten som nødvendigt, indtil du ligesom arrangement og farven på din sten.

•Installer vandtæt presenning på væggen, der vil blive dækket. Trim vandtætning membranen til størrelsen af væggen med saks og fastgøre presenningen med negle og en hammer.

•Sæt metal tremme på væggen. Installere forskalling strimler og hænge den metal tremme på banerne. Sikre den metal tremme på væggen med tag negle og en hammer.

•Spread ½ tomme mørtel på overfladen hvor stenen vil blive anvendt, ved hjælp af en murske. Tryk sten fineren i mørtel. Efterlad lidt at ingen forskel mellem stenene. Arbejde opad, indtil du har placeret alle hele sten finér.

•Measure og markere nogen brikker, der skal skæres. Lav en linie på bagsiden af stenen med en blyant.

•Score sten finer med en diamant-tippet så på tværs af din blyant mærke. Placere en murværk mejsel i scorede linje og trykke på årets med en murværk hammer. Gentag denne proces for andre udskæringer, der skal gøres. Placer den cut finér på væggen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com