Hvordan man kan dekorere et stort hul i væggen

September 5

Hvordan man kan dekorere et stort hul i væggen

Et stort hul i væggen er en mulighed. Uanset om det er en uregelmæssig hul fra remodeling eller en glat, færdige indvendige væg åbning, tilbyder kløften en chance for at bringe bevægelse og interaktion mellem to værelser. Temaet kan være formelle eller sjove, traditionelle eller metafysisk. Her er tips om udsmykning "hul" ting.

Instruktioner

•Bead kløften. Købe eller lave en beaded gardin, der giver beskyttelse af personlige oplysninger. Perler kommer i traditionelle træ farver og i vilde design. Mardi Gras glitter er velegnet til at dække en uregelmæssig åbning. Perle strings kan trimmes til at passe åbningen eller skære kortere til bevægelse i en brise. Tilføje et gardin tieback på hver side for nem adgang.

•Snare åbning med fiskeri, fugl eller garn net. Forankre det på tværs af hullet med cup kroge placeret på toppen og siderne. Brug klemmer til scatter ferie postkort eller familie billeder på tværs af nettet. Eller klip på en baseball cap samling. En anden mulighed er at bruge små kabelbindere til fastgørelse af små souvenir ornamenter eller andre dekorationer.

Hæng en dream catcher. Chippewa kultur er dream catcher en drøm snare vævet på tværs af en hoop. Legend har det dårlige drømme er fanget i nettet og forsvinde i dagens. Gode drømme passere igennem til personen. Vælg en eller flere ægte drømmefangere eller gøre en dekorativ version.

•Shelve det. Kontroller afsnittet badeværelse tilbehør hjem Centre og stormagasiner. Badeværelse hylder og arrangører sælges med justerbare fødder, der gøre det muligt ben til at være justeret top og bund for at holde et sæt af hylderne niveau og sikre. Brug hylderne for at holde farverige kunstneriske objekter eller indrammet familiebilleder.

•Brug breezeway til en mobiltelefon. Hænge en svirvel for at vedhæfte en design mobil eller spinning samling af fotos, tøjdyr eller andre blikfang. Nogle mobiler er tilgængelig i sjov animalsk temaer eller uddannelsesmæssige planetariske versioner.

•Dæk hullet med en bambus skærm. Male det på begge sider med en skov eng eller blomsterhave design. Kast skærmen op til at bruge den fælles åbning. Stof skærme er tilgængelige til at matche værelse indretning.

•Kontrollér en falsk vindue. Brug cup kroge omkring hullet til at væve en ramme af bregner og blomster dekorationer. Hænge en sun catcher, vindspil og andre illustrationer i varierende højder fra toppen af hullet. Tilføje vind spinnere eller gårdhave streamers som ønsket.

Tips & advarsler

  • Behandle hullet som et visningsområde. Det kombinerer robusthed af en mur med det åbne rum af et glas-gratis vindue.
  • Brug ikke knuses skatte. Hullet er sårbare over for nysgerrige hænder og utilsigtet bump.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com