Sådan Stop fejl fra at spise en køkkenhave

September 6

Insekt skadedyrsangreb er et fælles problem i køkkenhaver. Nogle fejl arter vil spise frugt produceret af dine planter, mens andre svække planten af chewing blade og stængler. For at stoppe bugs fra at ødelægge din køkkenhave, kan gartnere bruger en kombination af fælder, sanitet metoder og pesticider. Hvis du er utryg, sprøjtning dine grøntsager med kemiske pesticider, er der økologisk eller hjemmelavet metoder til at dræbe invaderende insekter.

Instruktioner

•Kontrollér du planter grundigt to gange om ugen for insekt angreb. Brug en lup til at inspicere undersiden af blade, stængler, blomster og nogen frugt. Ser for bugs, selv, samt beviser for bug skader, såsom tygge huller.

•Træk op alle planter, der udviser ekstrem angreb eller bug skade at forhindre insekter i at sprede sig i hele haven. Bortskaffe anlæggene i papirkurven. Bruge en skovl til at slå i jorden til en dybde af 6 inches i stedet hvor planten residerede. Dette vil udsætte nogen bugs, gemmer sig i jorden.

•Træk op ukrudt vokser i nærheden af haven, sammen med eventuelle sunde vegetabilske planter, der er forbi produktionstid. Bugs har tendens til at yngle i ukrudt eller om gamle planter, så fjerne dem vil holde insektet befolkningen lav.

•Lay et insekt sticky ark i bunden af hver plante, hvor du finde insekter eller insektangreb. De klæbende ark tjene som bug fælder. Kontrollere den klæbende ark hver morgen for fanget bugs, og erstatte den klæbende ark indtil bug befolkningen aftager.

•Spray nogen berørte vegetabilske planter med neem olie, en økologisk insekticider. Sprøjte planterne, indtil de er mættet, specifikt sigter mod fejl du se. Du kan også bruge en kemisk insekticid, men vær sikker på at grundigt vaske alle grøntsager, du vælge fra disse planter. Følg pakke retninger for kemiske insekticider.

•Rake op enhver økologisk barkflis du har i køkkenhaven og smide det væk, fordi det kan havnen insekter. Erstatte det med sort plast barkflis, som er et mindre gunstigt miljø for insekt populationer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com