Soveværelse Makeover spil for drenge

March 12

Soveværelse Makeover spil for drenge

Nytænkning en lille drengs værelse kan sætte fut i møbler, krydre væggene og tilføje elementer af sjov og funktionalitet. Tænk over hvad du ønsker at ændre om dine sønner room---er det alt for rodet eller kan det bruge en stærkere tema end den blå farve? Der er mange projekter fra maleriet til at skabe møbler, som du og din søn kan gøre sammen for at give ham i soveværelset af hans drømme.

Smide nogle ideer omkring

For et makeover i ordenssans, gør det sjovt for din dreng at holde sit værelse rent. Hænge en basketball hoop over en hamper for en sports tema, der vil holde sokker og undertøj fra gulvet. Tilføj flere sjov rører at gøre rummet en fornøjelig tilholdssted for en lille dreng og et sted, der har brug for mindre rengøring fra mor. Holde placeringer under sengen, så junk ikke skubbet nedenunder og tabt for evigt.

Giv din søn incitament til at slippe af legetøj, han ikke længere behov. Holde en stor farverig bin ved siden af døren. hver gang han fylder det med legetøj til at donere, give ham en godbid. Vælge en mindre håndgribelige godbid---som en dag på stranden eller en tur til et museum---at undgå at købe mere legetøj, der vil ende med at tage op plads i skabet eller på gulvet.

Vægge du kan trække på

Hvis din dreng kan lide at skabe ting, overveje at gøre den ene væg, hvad han ønsker at være. Du kan bruge flere overkommelig materialer til at skabe en mur af sjov. Prøv tavle maling. Malingen bliver væggen til en fungerende tavle hvor han kan skrive eller slette beskeder og tegninger med kridt. En lignende effekt, der ikke involverer maleri, kan du prøve en papirrulle, hvidt bord. Tilgængelig på de fleste kunst levering butikker og sælges af rullen, dette papir kan slå en stor overflade i et whiteboard, godt for tusindvis af spil i tør slette tic-tac-toe, hangman eller noget andet kreativt spil.

Gøre din egen møbler

For en dreng, der har en specifik hobby nyder han, overveje at arbejde med ham at gøre et stykke af møbler. For eksempel, vende en plain gamle sækkestol i en baseball eller fodbold med en hjemmelavet cover og nogle mørke garn syninger. Eller gøre en kedelig træ legekasse til en pirat skattekiste. Føje et tema til et værelse kan sætte fut i omgivelser og give en sjov aktivitet, som du og din søn kan gøre sammen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com