Hvad er det bedste System til retter altid hober sig i vasken?

March 12

Hvad er det bedste System til retter altid hober sig i vasken?

Uden et system på plads til at beskæftige sig med retter altid hober sig i vasken, kan dit køkken synes mere rodet end det egentlig er. Hvis tager sig tid til at beskæftige sig med en dag 's værd af gryder og pander i slutningen af en travl dag-- eller vågne op til dem første ting om morgenen--ikke din idé om indenlandske lyksalighed, er det tid til en ny strategi. Uanset om du har en opvaskemaskine eller ej, er der måder at undgå den synkende følelse hver gang du går ind i køkkenet.

Keep It Simple

Vælger enklere måltider på travle dage er en timesaver, når det kommer til forberedelse, men også barberer minutter off den nødvendige oprydning ved at bevare retter og køkkenredskaber. På weeknights-- eller når du er kværnet gang--Vælg opskrifter, som du kan piske op ved hjælp af kun én pot eller stegepande. Gøre din ovenware gøre double-duty; Du kan samle fiskelasagner i single-servering ramekins, så måltidet går lige fra ovnen til bordet. I stedet for at snuppe en anden kniv for at hugge din næste ingrediens, skyl den, du allerede bruger. Samme skeen du brugte til at blande ingredienser kan hurtigt vaskes og bruges til servering.

Håndtere det én gang

Hvis du er heldig at have en opvaskemaskine, Tillad ikke vasken til at blive en rasteplads for snavset service. Skrabe sidesten mad fra plader eller skyl skåle umiddelbart efter hvert måltid, og derefter sende dem direkte til den automatiske rack. Indlæsning af opvaskemaskine i løbet af dagen skærer køkken rod og forhindrer de tørrede på messer, der kan tvinge dig til rensning halv belastning.

Få det Over med

Når du sidder fast, vask alt i hånden, er det bedste system til at holde op med et konstant flow af snavset service at rengøre som du går. Et overvåget pot koger aldrig; Udnyt disse uundgåelige madlavning pauser, der forlader du venter. Du har lige nok tid til at vaske en skål eller skærebræt før den ulmende gryde vinker til et andet rør. Opvask, som du går betyder har du kun et par ting tilbage for at vaske i slutningen af måltidet.

Komme Over det.

Effektiv rengøring er en fuldtids bestræbelse, og rengøring af køkken bør ikke styre dit liv. Mens en vask, der fremgår af retter inspirerer til en følelse af indenlandske fred og realisering, er det vigtigt at prioritere hvile og afslapning fra tid til anden. Hvis du har fået de fleste af de huslige pligter under kontrol, tage tid for dig selv, din familie eller dine venner. Retterne venter indtil du er klar til at tackle dem, og efter en meget tiltrængt pause, at bunke måske ikke føler sig så skræmmende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com