Behandlinger for Birk bar

March 13

Birk soegeren, Agrilus anxius, tilhører en gruppe af biller, kendt som den metalliske træ kedeligt biller og bor i hele Canada og USA. Birk Udvisningshamre forårsage de fleste af deres skader til birch under deres larver fodring aktiviteter. Larver bore direkte ind i træets cambium, Angiv vedvævet, molt og retur til cambium til foder, til gengæld severing karvæv, standse strømmen af vand og næringsstoffer til dele af træet og for tunge angreb, dræbe træet.

Træ vedligeholdelse

Birketræer, der er understreget af solskoldning, tørke eller andre miljømæssige faktorer er mest modtagelige for Birk bore skadedyrsangreb; derfor gøre alt for at bevare sundheden for din birketræer. Vande dem jævnligt i varme og tørre perioder, vand kraftigt i foråret og opretholde et lag af muld over rødderne til at forhindre root stress. Bevare træets vitalitet med en lav-kvælstof gødning, hvilket vil tilskynde rodudvikling. Slippe af med alle døde eller døende grene, som kan være inficeret eller blive angrebne.

Forholdsregler mod angreb

Mest insektbekæmpelsesmidler behandlinger har til formål at forhindre larve angreb ved at dræbe Birk soegeren voksne, før de har en chance for at deponere æg og drab larver, før de har en chance for at indtaste træet. Anvende kemiske behandlinger, med to ugers mellemrum, til i alt tre programmer. Typisk, bør du foretage den første ansøgning mellem maj 21 og 24, den anden juni 1 til 4 og den tredje juni 14 til 17. Bruge produkter, der indeholder ingredienser som permethrin, phosmet, dimethoat, diazinon, chlorpyrifos, acephat, lindan og rotenon. Chlorpyrifos er en af de mest almindeligt tilgængelige og effektive ingredienser, som husejere kan bruge. Du kan bruge en slange-end spray, tilgængelig på de fleste haven butikker, til at behandle birketræer 25 til 30 fod høje og power-spray udstyr til behandling af højere træer.

At identificere Birk soegeren tegn

Selv efter at tage forholdsregler, være opmærksom på tegn på Birk soegeren larver. Larve fodring resultater i udviklingen af welts eller bump på Birk overflade, samt gulfarvning og udtynding af blade i øverste kronen, som følge af forpurret karvæv. Hvis en bestemt gren er berørt, kan dets blade vises brune eller usædvanligt lille. Du kan minimere de skader, som larverne gøre ved at indsprøjte træet med insektgift designet til at reducere soegeren angreb. Insekticidet vil hurtigt bevæge sig gennem træets karsystemet, dræbe soegeren som den forsøger at bore gennem træet.

Sanitet

Bør et træ blive smittet med Birk bore til point of no return, skære og ødelægge den. De fleste voksne, der komplet udvikling emerge fra baser af døde og døende grene. Men larverne tendens til at være placeret overalt i de vigtigste stilk af træet; for at forhindre dem i at fastholde cyklussen af angreb, skal du ødelægge hele træet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com