Kilder af hvidløg til udplantning

March 13

Hvidløg vokser fra nelliker, som produceres i underjordiske pære form. Værket falder i tre hovedkategorier--hardneck, softneck og elefant. De fleste købmand hvidløg er hardneck, men du kan eksperimentere med forskellige sorter i haven, indtil du finder din favorit. Frø hvidløgsfed er tilgængelige fra en række kilder, så at finde et valg i sorter ikke bør være svært.

Gemme nelliker

En af de mest omkostningseffektive måder at dyrke hvidløg er med gemt Kryddernelliker fra din nuværende haven eller af en nabo. Efter høst hvidløg, helbrede nelliker, som du gør for dem betød for køkkenet, men der er afsat de største nelliker til genbeplantning i haven. Når du adskille pæren i separate nelliker, skal du bruge de største Kryddernelliker fra den ydre del af pæren. De lille indre nelliker producere mindre pærer, så disse anvendes bedre i køkkenet.

Garden Centre

Når det er muligt, er voksende hvidløg fra lokale kilder foretrukket som disse sorter er kendt for at vokse godt i dit område. Havecentre og planteskoler kan bestanden kun lokale sorter eller de kan foretage et valg af hvidløg fra en række landsdækkende frø leverandører. Når du er i tvivl, Spørg hvilke typer til rådighed er lokale. Afhængigt af børnehaven, kan du have et bredere udvalg af hvidløg tilgængelige end du ville fra en enkelt postordre kilde.

Frø leverandører

Både postordre og online frø leverandører giver bekvemmelighed. Disse leverandører også give dig adgang til Hvidløg sorter, der ikke måske er let tilgængelige fra lokale kilder. Vælg velkendt, velrenommerede leverandører at sikre du får kvalitet, sygdomsfri hvidløg lager. Husk på, at hvidløg kan leveres i flere stater, så sorterne ikke kan vokse så godt i dit område. Når det kommer til shipping, vælge en leverandør, der leveres på plantning tid for dit område, ikke for det område, hvor leverandøren er placeret på. Ellers kan du modtage hvidløg for tidligt eller for sent for din plantning tid.

Købmand hvidløg

Købmand hvidløg er normalt behandlet med vækst hæmmere til at hindre fremspiring, så det er ikke et egnet valg for stamkultur. En undtagelse er økologisk hvidløg, som disse er normalt venstre ubehandlet. Der er ingen garanti for, at fed er sygdomsfri, som der er med hvidløg købt fra andre kilder, så plante på egen risiko. Farmers' markets også give dig adgang til lokalt dyrkede nelliker. Lad landbrugeren vide du har planer om at plante nelliker. Ofte landmænd på markeder har nogle store, sunde nelliker afsat til kunderne til at købe som frø lager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com