Hvad kan jeg sætte på min basilikum plante til at slippe af med Bugs?

March 14

Hvad kan jeg sætte på min basilikum plante til at slippe af med Bugs?

Basilikum (Ocimum basilicum) er en aromatisk urt bruges i kulinariske kulturer rundt om i verden, herunder kogning af Italien og Indien. Du kan dyrke basilikum som en årlig på et solrigt sted i haven i de fleste jorder. Selvom det er mørt og velsmagende, tiltrækker basilikum ikke for mange skadedyr. Fjerne bugs i hånden eller sætte naturligt insekt afskrækkende på din basilikum at slippe af fejl uden at forlade barske kemiske rester.

Kaliumbicarbonat fungicid

Fungicider adresse svamp i stedet for fejl. Men basilikum planter svækket af svampe leaf spot er mere modtagelige for insekt prædation. Spray dine planter hver uge med en kaliumbicarbonat fungicid, almindeligt tilgængelige i haven forsyning centre i en række forskellige mærker og pakker herunder certificeret økologisk sprays, for at undgå svampe bladpletter og holde dig planter deres sundeste for at undgå fejl.

Azadiractin

Azadiractin er en naturlig insektgift afledt af neem-træet. Det er en af de få naturlige insekticider, der kan bidrage til at afskrække japanske biller, som kan forvandle dine basilikum planter til skeletter af lacy blade natten. Det mest effektive svar på japanske biller, er imidlertid at håndplukke dem off planterne og slippe dem i en krukke med sæbevand eller petroleum.

Øl

Sneglene er en af de få skadedyr, der kan gøre alvorlig skade på basilikum. Sneglene kan blive afskrækket ved at sprede diatoméjord omkring din basilikum planter eller ved hjælp af fælder. Inverteret vandmelon skorper vil tiltrække sneglene til deres undersider, eller brug en øl fælde. Ikke faktisk spray øl på basilikum planter--snarere, sætte det i små plast deli bøtter, og synke karret i jorden mellem din basilikum planter. Snegle, tiltrukket af lugt gæring vil glide ind i øl og drukne.

Insekticid sæbe

Flydende insektbekæmpelsesmidler sæber er uskadelige for mennesker, men fjerne effektivt soft-rørige skadedyr som bladlus, spider mider og whiteflies, som undertiden kan bebo din basilikum planter. Insektbekæmpelsesmidler sæber er tilgængelige på de fleste haven og hjem butikker, i fuld styrke spray flasker eller billigere koncentrater, som du kan fortyndes med vand. Spray din basilikum om aftenen, således at sollys ikke brænde blade gennem dråber vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com