Sådan fjernes mug fra en badedragt

March 14

Sådan fjernes mug fra en badedragt

Hvis en badedragt forbliver våde i en længere periode, kan mug slå rod. Fjerner mug for at gøre badedragt wearable igen kræver et par trin. En fantastisk måde at forhindre mug er at tage et par forebyggende skridt efter svømning. Første vride ud af overskydende vand fra badedragt, så hænge det på en håndklædeholder i vaskerum eller badeværelse. Hænge det ud flad, så det tørrer jævnt og fuldstændigt. Ikke gemme det våde.

Instruktioner

•Tag badedragt udenfor og ryste dragten. Hvis formen ikke falde ned, forsigtigt tørre badedragt med en kost, avis eller et stykke køkkenrulle til at fjerne formen. Smide væk avis eller et stykke køkkenrulle, når formen er fjernet.

•Rinse badedragt ved håndvask i en blanding af vand og blid håndvask rengøringsmiddel eller en lille smule af din almindelige vaskemiddel. Anvende løsningen direkte på mugne området. Fortsætte med vask indtil alle mug og sæbe er fjernet fra badedragt.

•Tør badedragt på en rist i vaskerum eller badeværelse, eller du kan overlade det til at hænge tørre udenfor på en solrig dag. Ikke gemme badedragt, indtil det er helt tørt.

Tips & advarsler

  • Holde din badedragt varede længere ved vask efter hver brug. En enkel metode til at gøre dette er at tage et brusebad mens du stadig iført jakkesæt. Hånd vaske det hurtigt i brusebad med en lille mængde shampoo til helt at fjerne enhver klor eller saltvand.
  • Ikke tørre din badedragt ved at lægge det på et håndklæde. Dette kan medføre skimmelsvamp på håndklædet og badedragt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com