Hvad er farerne ved nøgne betongulve?

March 14

Hvad er farerne ved nøgne betongulve?

Med nye fremskridt inden for farve behandling, er betongulve flyttet fra utilitaristisk overflade til æstetiske erklæring. Trods nye farve behandlinger og de traditionelle forekomster af betongulve, såsom lette rengøring og relativ billige pris, kan problemer dukker op. At være opmærksom på farerne af betongulve vil tillade dig at nyde deres fortjenester uden bekymringer.

Mund smerter

Handling at gå eller stående i lange perioder på beton kan være trættende på fødderne. Betongulve er ikke chok absorberende, hvilket betyder, at virkningen af foden ramme gulvet ikke er polstret i nogen måde. Til sidst, kan bold og hælen af mund blive smertefuld fra denne gentagne hårdhændede behandling. Iført polstrede skær indersiden af din sko vil hjælpe med at kontrollere smerten, men placere en gummi mat over betonen er den hurtigste måde at fjerne problemet helt.

Ben og smerter i kroppen

Fødder, der er behandlet forkert har stor betydning for, hvordan resten af kroppen føles. Når fødderne begynder at smerte fra at gå på betongulve, vil smerten ofte rejse opad, forlader musklerne i benene og ryg, ømme samt. Kroppen kan begynde at føle sig træt over det hele. Symptomer placere såsom smerter i kroppen kan afhjælpes på samme måde som mund smerter--en gummimåtte over Beton overflader, der er stået i længere tid.

Hudirritation

Beton og cement indeholder kemikalier, som kan irritere huden. Denne risiko er forhøjet ved at arbejde med våd beton, men tør beton kan stadig beholde nogle rester af irritanter. Gå barfodet på betongulve udsætter huden for disse irritanter og kan føre til udslæt på bunden af dine fødder. Når stående eller gående på beton, bære sokker eller sko til at begrænse mængden af kontakt, som ordet har med huden.

Snuble farer

Beton kan blive revnet og brudt, som udgør en snublende fare. Oftere fundet udendørs end indendørs, denne risiko er for det meste på grund af salt bliver spredt over området. Andre spørgsmål, som kan forårsage revner omfatter høj trafik eller kaustisk spild. Du kan undgå problemet, producere konkrete virksomheder belægninger til gulve, der skaber en modstandsdygtighed over for kemiske erosion, dermed sikrer en knæk-fri og snuble-fri sted at gå.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com