Brand evakuering instruktioner

March 15

Brand evakuering instruktioner

Når en brand bryder ud, kan der være meget lidt tid til at finde ud af, hvad du bør eller ikke bør gøre. At kende foran gang hvad man skal gøre, når brand bryder ud kan være afgørende for at gøre det i live. Brand og evakuering øvelser udføres således at folk ved, hvor de skal gå. Det er også nødvendigt at vide, hvordan man korrekt forlade en bygning i tilfælde af nødsituation.

Instruktioner

•Understand hvor du vil når du forlader. Lære god tid den mest direkte rute til trapper og udgange. Fordi en rute kan være blokeret af røg eller brand, bør du kende mindst to måder at afslutte en bygning.

•Kontrollér alle døre før du åbner dem. Røre let døren med fingrene for at se om det er varmt. Også observere bunden, siderne og toppen af døren for at se om der er røg øjeblikket. Hvis der er røg eller døren er varmt, ikke åbne den. Men hvis døren er ikke varmt og der er ingen røg, derefter røre dør knop, som metal vil lede varme meget lettere. Hvis det er cool, derefter åbne døren langsomt og gå videre.

•Flyt gennem et hus eller en anden struktur, der er i brand ved crouching lavt på gulvet. Bo lav som du bevæger dig gennem bygningen som vil der typisk være mindre røg og potentielt farlige dampe ligger i nærheden af gulvet.

•Exit hjemmet eller bygningen hurtigst muligt. Hvis mulighed for at flygte fra en bygning præsenterer sig selv, tage den. En klar døråbning eller udvendige rude er gode muligheder for at få dig ud af en brændende struktur og bør tages. Men når du bruger windows, Sørg for der ikke er en lang dråbe, der kan forårsage skade.

•Sæt håndklæder, lagner og andet materiale omkring en dør til at forsegle røg hvis du er fanget i et rum og kan ikke komme ud. Vådt materiale, hvis det er muligt, da dette vil hjælpe sælen ud af røgen. Pack de håndklæder og lagner rundt alle kanter af døråbning at holde røg fra kommer ind i lokalet, og vente på hjælp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com