Ficus plante pleje og sundhed

March 15

Ficus plante pleje og sundhed

Ficus slægt af planter indeholder hundredvis af arter består af træer og buske. Nogle planter, Ficus er almindeligt anvendt til at give indendørs løv i boliger. Gummi plante, grædende figner og krybende figner er alle foretrukne indendørs Ficus planter. Ficus planter trives i varme lokaliteter med højere luftfugtighed betingelser. Ficus stueplanter stammer ofte fra lande som Indien og Malaysia.

Optimal jordbundsforhold for Ficus plante

En blanding af lige dele af ler, tørv og sand er optimal for voksende en Ficus plante. Sikre, at dit anlæg voksende i en dyb beholder med grus i bunden så vandet kan løbe let. Jorden bør holdes fugtig men bør ikke være over vandes. Fjerne enhver vand, der har indsamlet under puljen, hvis du ved et uheld over vandet dit anlæg. Vand planten når jorden føles tør under din hånd. Hvis dit anlæg er faldende blade, du kan være under - eller slut - watering dit anlæg.

Befrugtende Ficus plante

Bruge en vandopløseligt anlæg gødning til at befrugte Ficus anlægget hver måned, når det vokser aktivt og du kan se nye blade. Når væksten bremser og anlægget er fuldt udvokset, stoppe med at bruge gødningen.

Beskæring Ficus plante

Du kan styre størrelsen af din Ficus plante ved beskæring anlægget. Beskære planten på steder over det punkt hvor bladene tilsluttes stilke.

Giver det rette lys til Ficus plante

Ficus planter trives i medium, lys. Placer dit anlæg i nærheden af et vindue, så det kan være i den direkte vej af strålende solskin til en god del af dagen. Gummi træer kræver ikke så meget sollys og opmærksomhed som andre typer af Ficus planter. Holde din Ficus planter fra kladder og områder med kold luft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com