Hvordan kan jeg løse glas i ure & barometre?

March 15

Hvordan kan jeg løse glas i ure & barometre?

I fortiden, glas stykker fra ure og barometre normalt bare blev erstattet, men med nye lim er det blevet muligt at reparere glasset selv. Glas beslutningstagere bruge en speciel lim kaldet E600 for at reparere brækkede glas, som det er i stand til at overholde glasoverflader. Tilknytte glas til træ eller plastik, der holdt det, bruge en to-trins epoxy, der kan kopiere teksturen af uanset overflade, det bruges på.

Instruktioner

•Tag på et par latex handsker og beskyttelsesbriller for at beskytte dine hænder og øjne mod vildfarne skårene af glas. Placere alle glas stykker på en flad overflade. Du skal muligvis fjerne nogen stykker tilbage i ur eller barometer sig selv. Pas på ikke at skære dig selv.

•Fuld ned glas arbejde knækkede kanter. Pause i glasset forårsager mange frakturer, der igen kunne bremse hvis din indsender dem ikke væk før limning. Brug let tryk på filen som for meget kan kun tjene til at knække glas mere.

•Applicer et tyndt lag af E600 på frisk fyldt kanterne af glas arbejde. Klem kanterne sammen med en moderat mængde pres og holde presset op i et par minutter. Lå den frisk fastklæbet stykke på et stykke køkkenrulle og lad det hærde i en halv time.

•Sæt glas stykke i ur eller barometer ansigtet, kontrol for passer. Glasset vil ikke bo i sig selv så du bliver nødt til at bruge en epoxy. Hæld nogle savsmuld i hætten af en sodavandsflaske og bland epoxyen og savsmuld. Omrøres med en tandstikker og derefter anvende det hvor glasset rører ur eller barometer.

•Tryk på glasset stykke til den epoxied del af ur eller barometer og hold det fast i et par minutter. Om muligt have ur eller barometer på ryggen så tyngdekraften vil trække glasset ned og holde det på plads. Lad epoxyen sæt i en halv time, før objektet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com