Hvordan at rengøre en magnetisk dørlås

September 28

Magnetisk døren låse består af en elektromagnet i døren ramme, når aktiveret, sikkert magnetizes og låse til en plade, der er knyttet til døren. Normalt låser enten et tastatur eller en kortlæser magnetiske døre. Over tid, især når udendørs, låser og tastatur bliver grungy. Beskidte læser hoveder inde i slidsen kan også forårsage card reader funktionsfejl. Magnetiske dørlåse drives af elektricitet, så det er vigtigt, når rengøring ikke tillader vand eller rengøringsmidler til at sive ind i tastatur eller kortlæseren og beskadige elektronikken.

Instruktioner

•Skift off de vigtigste elektrisk switch, der styrer den magnetiske låsesystem.

•Spray lås, tastatur og/eller card læser slot med trykluft til at fjerne løse partikler. Sørg for at holde en dåse komprimeret luft i en oprejst position så ingen flydende drypper ud.

•Rengør overflader, tastatur knapper og mundingen af slidsen med antibakterielle klude eller en fnugfri klud fugtet med sprit. Ring ud af tørre eller klud til at fjerne overskydende fugt før du bruger den. Twist det og lad det dryppe indtil nogen mere drypper kommer. Dette vil sikre, at nogen fugt vil få nedenunder nøglerne eller sive ind i enhver sømme eller revner. Spray ikke rengøringsmiddel direkte på låsen. Wrap klud rundt om en finger til at hjælpe med at få ind i små områder og hjørner. Bomuld svaberprøver og bolde kan også bruges, hvis det er nødvendigt.

•Rengør indersiden af din card læser slot med en kortlæser, rengøring kort. Rengøring kort kan købes fra kreditkort forsyningsvirksomheder. Indsæt rengøring kortet i slidsen til fem eller seks gange, ligesom du ønsker en regelmæssig kort. Vent et minut til at lade kortet og læseren tør. Indsæt rengøring kortet i slidsen til fem eller seks gange. Smide kortet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com