Alternativer til lukning en granit bordplade

March 16

Alternativer til lukning en granit bordplade

Granit er et populært valg for mange husejere, samt bygherrer og designere af både bolig og kommercielle mellemrum. I bolig køkkener og badeværelser, hvor granit er ofte sat på prøve, skal men beskyttes for at forhindre den porøse overflade af sten fra absorberende kemikalier og syrer fra mad, kan forårsage farvning og ætsning. Granit lakering virksomheder og installatører opkræve ofte et stort gebyr til reseal granit, men du kan beskytte granit overflader med produkter du kan anvende dig selv.

Voks

Voksning kan være et egnet alternativ til traditionelle granit genforsegling hvis du ikke har adgang til et resealing produkt. En grundlæggende automotive voks fungerer godt, eller du kan søge efter en voks produkt specielt designet til voksning granit bordplade og gulv overflader. Voks skaber en barriere, som beskytter stenen fra fugt indtrængen, og det kan hjælpe med at forhindre frugtsaft og husholdningskemikalier pyntelisterne stenen. Voksning dine granit overflader kan også lette rengøring og aftørring. Voksning skal gøres ca en gang eller to gange om ugen i normal til stærkt trafikerede områder og områder med lav-trafik kan gøres en eller to gange om måneden.

Aktuel Sealer

Som foreslået af navnet anvendes aktuelt fangere på oversiden af granit. Aktuel fangere er tilgængelige på de fleste hjem forbedring butikker, og du kan også få dem fra en velrenommeret granit forhandler. Aktuel fangere er ofte vand-baseret, men de kan også være baseret på opløsningsmidler. Vand-baserede fangere vare ikke så længe som opløsningsmiddel-baserede fangere, og de kan være nødvendigt at genanvendes med større hyppighed. Aktuel fangere der normalt sælges i flydende form, og de kan anvendes med en klud eller svamp. Natural-stone-interiors.com angiver, at du ikke behøver at hyre en professionel til at anvende en aktuel sealer.

Impregnator Sealer

Langlivede impregnator fangere er designet til at beskytte granitten indefra og ud. Ifølge webstedet køkkenbordet infoside er impregnator fangere typisk lavet af fluorpolymere, silikone eller siloxan. Den kemiske sammensætning giver sealer at trænge dybere ind i overfladen af stenen end en aktuel vand - eller opløsningsmiddel-baseret sealer kan. Når granitten er blevet imprægneret med sealer, det virker til at afvise vand, olie og andre stoffer, som ellers kan sive ind i stenens overflade og forårsage pletter af gennemtrængende den mikroskopiske revner og sprækker at formen naturligt i granitsten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com