Sådan fjerner cigaret røg lugt fra et hjem

March 16

Bitter, stale lugten af cigaretrøg dvæler længe efter cigaretten er slukket. Når cigaretter er røget regelmæssigt i din husstand, vil lugten og pletten infiltrere din vægge, møbler, gardiner og gulve. Mens den oplagte løsning ville være at have rygere, der bor i jeres hjem ryge udendørs, kan du fjerne Cigaretrøg lugt med forsyninger findes i dit hjem. Når cigaret lugt er væk, Spørg rygere til at træde uden for, før de lyse op, da det er bedre for dit hjem og din sundhed.

Instruktioner

•Fyld din vaskemaskine med de hotteste vand muligt for vaskbare gardiner, gardiner og møbler slip dækker. Tilføj den anbefalede mængde af vaskemidler plus 1 kop hvid eddike at slippe dine elementer af cigaretrøg lugt. Hænge-tørre dine gardiner og slip dækker for et ekstra boost af frisk luft.

•Sæt små skåle fyldt med hvid eddike i din værelser, en skål i hvert værelse. Eddike vil neutralisere værelserne, mens du arbejder på rengøring og fjernelse af cigaret pletter og odors.

•Kombiner 2 kopper hvid eddike, 8 kopper varmt vand og 1/2 kop bagepulver i en spand. Eddike og bagepulver vil fizz op, som er normal og helt sikkert.

•Scrub alle overflader med eddike løsning. Brug rengøringsklude polstrede og ikke-polstrede møbler og en plastik krat pensel på hårde overflader såsom døre, vægge og hårdttræ eller flise gulve. Opdater løsning på din klud eller krat pensel ofte og foretage en ny rengøring løsning, når vandet ser beskidt.

•Wash af eddike og bagepulver løsning off din overflader med en klud dyppet i vand. Fortsætte med at vaske for at fjerne den rengøring løsning og cigaret pletter og lugt. Eddike og bagepulver både fjerne fedtet nikotin rester og neutralisere forslidt cigaret lugt.

•Våd-vakuum din polstrede møbler til at fjerne fugt fra rengørings- og skyllemidler proces. Tørre hårde overflader og møbler med en ren klud.

•Køre den en Tæpperens maskine over dit tæppe, tæppe shampoo og en lugt neutralizer. Vask tæpperne to gange, hvis det er nødvendigt, hvis vandet fortsætter med at komme op beskidt udseende efter den første vask. Åbn windows, hvis det er muligt for at hjælpe din løber tør.

Tips & advarsler

  • Placer citrus peels i skåle og lade dem omkring dit hjem til at opfriske luften og fjerne Cigaretrøg lugt.
  • Hvis rygere skal ryge indendørs, fylde askebæger med kattegrus, der indeholder trækul. Trækul i kuldet vil hjælpe absorbere cigaret lugten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com