Har du brug at sætte ned grus for en brolægger gårdhave, hvis du bor i ørkenen?

March 16

Har du brug at sætte ned grus for en brolægger gårdhave, hvis du bor i ørkenen?

Ørken jord kan være så hårde som beton. Lavt organisk indhold og høje niveauer af ler gøre enhver grave en udfordring og at skabe et landskab funktion kan føle skræmmende. Hvorvidt eller ikke at bruge grus under en brolægger gårdhave, dog bør overvejes nøje. Der er en række grunde til at bruge grus uanset placering og forstå disse årsager kan støtte i beslutningsprocessen. Der er også overvejelser, der er specifikke for sarte ørken økosystemer.

Stabilitet

En grus base af 4 til 6 inches anbefales, når man bygger en brolægger gårdhave i nogen del af landet, især i områder, der fryser om vinteren. Selvom en fryse/tø cyklus er usandsynligt i en ørken sted, er jord stadig omfattet af variation i løbet af året. At sætte ned grus skaber et niveau og stabiliseret base. Grus bør installeret i 1-2 tommer intervaller så bankes sikkert før du tilføjer det næste lag.

Dræning

En af fordelene ved at bruge en grus base er, at regnvand kan sive tilbage i jorden i stedet for at skabe uønskede afstrømning. Afstrømning kan forårsage erosion og kan over skat det lokale kloaksystem. Så regnvand at sive ned i jorden er især vigtigt i den ørken, hvor vand er knappe. Aflede vandet kan nedbryder det umiddelbare område af meget behov for fugt, som vil, til gengæld understrege plantevækst. Uden gavn af regnvand, vil landskabspleje kræve mere intens kunstvanding, tilføje omkostninger og bekymre sig til at opretholde din værftet.

Lang levetid

Ved hjælp af en grus base vil forsikre levetiden for en brolægger gårdhave, men især for en bygget i ørkenen. Den øde jord påvirkes dramatisk af knappe men intens nedbør. Asfaltudlæggere placeret direkte på øde jord vil være underlagt pooling samt korte og periodiske ændringer i hårdhed. Regn suge ind i jorden, som om jorden var en svamp, og derefter tørre op igen under en ubarmhjertig varme. Disse dramatiske ændringer i direkte kontakt med asfaltudlæggere kan betyde skiftende og brud for terrassen over tid.

Beskytte sarte økosystem

Ørkener betragtes ofte som sterilt og livløst, men intet kunne være længere fra sandheden. Jord i ørkenen er fuld af teaming potentiale, at drage fuld fordel af regnen, når de kommer til at producere og trives i den korte periode, når vand er til rådighed. Ørken økosystemet er fintunet til tilgængeligheden af vandressourcer og forstyrre balancen kan have en meget større virkning derefter på steder, hvor vand er i overflod. Beskytte forholdet mellem landskab og vand bør være en faktor i ethvert ørken projekt. Sætte ned grus til en brolægger gårdhave i ørkenen er en måde at beskytte denne balance.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com