Hvad er forskellen mellem tør opsamlingsoverførsel & våde opsamlingsoverførsel?

March 16

Forskellene mellem våd og tør opsamlingsoverførsel ligge i behandlingen af mop hoved. Hvornår tør opsamlingsoverførsel, en tør opsamlingsoverførslen løsning som en polering spray kan bruges, men du bør spray det på og lad det tørre før ved hjælp af moppen. I våde opsamlingsoverførsel, anvendes vand enten alene eller sammen med et rengøringsmiddel.

Tørre gulvvask

Ved hjælp af en tør eller støv moppen på dine gulve har mange fordele. Når udført korrekt fjerner det snavs, støv og bakterier fra gulvet. Derudover tør opsamlingsoverførslen er 25 procent hurtigere end våde gulvvask og bevarer integriteten af visse typer af gulve som hårdttræ.

Våd, gulvvask

Brug vand og et rengøringsmiddel på dit gulv er en af de bedste måder at få op jord, en tør moppe kan gå glip af. Spild og nogle pletter kræver fugt og renere at få dem. Alle gulve skal være våd mopped periodisk derfor. Bør udvises forsigtighed ved brug af vand og rengøring løsninger på gulve, der kan blive beskadiget, som hårdttræ. Våde gulve er også glat, så advare folk at det er våd at forebygge personskader.

Tør moppe Procedure

Når du bruger en tør moppe, bør moppen aldrig forlader gulvet. Bruge en kontinuerlig swiping bevægelse, enten i en back-og-tilbage mønster eller et ottetal mønster. Altid overlap strøg af mindst 6 inches. Banke ud dit mop efter behov, omslutter det i en plasticpose til at fange støv. Brug en kost og fejebakke til at samle op store snavs efterladt af moppen.

Vådt moppe Procedure

Bland din rengøring løsning i en spand. Spande med en vridemaskine, der passer til dit mop hoved er praktisk og tage stress ud ryggen og hænder. Dyppe din moppen i løsningen, og vride det ud, så det ikke drypper. Begynder opsamlingsoverførsel i det fjerneste hjørne af lokalet og arbejde mod udgangen, tager din spand med dig, så du ikke går på en våd gulvet før det kan tørre. Brug den samme metode som for tør opsamlingsoverførsel, dypning og vride dine mop som nødvendigt, indtil gulvet er færdig.

Tip

I møblerede værelser, fjerne møbler når muligt inden starten. Ellers, flytte møbler rundt som du gå til at få adgang til alle dele af gulvet. Før du bruger enten en våd eller en tør moppe, skal du bruge en kost og støv pan at feje gulvet og komme op store snavs og debris.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com