Hvordan til at grave op Rose buske

March 17

Roser er ofte tænkt som de vanskelige "divas" i haven, men i virkeligheden, med lidt grundlæggende pleje de kan trives i mange årtier, selv om de skal transplanteres, når de har blevet etableret. Dette er uden tvivl en af grundene til de forblevet en haven favorit i århundreder på trods af deres persnickety omdømme. Måske finde du dig selv i situation at skulle grave op et par favorit rosenbuske på grund af nybyggeri eller landskabspleje planer. Nå, Heldigvis kan med lidt planlægning og tålmodighed du grave op rosenbuske og genplante dem med minimal traumer til anlægget.

Instruktioner

Hvordan til at grave op Rose buske

•Plan forude. Hvis du har tænkt på omplantning roserne når du graver dem, skal der gøres nogle forberedelse. Transplantation roser i det tidlige forår eller sene vinter, før de bud, men efter den mest ekstreme kulde om vinteren er overstået. Også forberede det nye hul til omplantning roserne, før du graver dem.

•Vælg en cool dag til at grave op rosenbuske. Grave op rosenbuske enten om morgenen eller aftenen på en kølig dag vil hjælpe med at forhindre rødderne mod udtørring.

•Brug din lange-håndteres spade eller haven skovl til at opgrave det største klump muligt. Arbejde i en cirkulær måde rundt rosenhæk og være omhyggelig med ikke at beskadige lange rødder.

•Replant, slette eller gemme rosenbuske til udplantning senere.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at genplante rosenhæk du gravet op, først trim løv og derefter placere klump i et hul, der er tre gange så stor som klump. Fyld hullet med vand og lad det trække før opfyldning med fugtig jord. Holde den nyplantede steg jævnt fugtig og være på udkig efter tegn på visnen, insektangreb eller sygdom.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com