Passende metoder til Caulking badeværelse flise

March 17

Passende metoder til Caulking badeværelse flise

Tætningsstrimler dit badeværelse flise hjælper med at forhindre vandskader og mug vækst hvor flisen slutter sig til væg eller gulv. Uanset om du installerer nye flise eller bare bevare udseendet af gamle fliser, det er ikke vanskeligt at tilføje caulking. For de bedste resultater, inspicere dit badekar flise årligt og erstatte caulking når det er nødvendigt.

Rengøring området

Fjern gamle caulk med en spartel og en kommerciel caulk remover eller skræl det og skære det med en hobbykniv. Tør området med en maling fortynder eller mineralsk spiritus. Lad det lufttørre grundigt. Lav din egen sæbe ved at blande en qt. klor blegemiddel, en gallon vand og 1/3 kop pulverform ammoniak-fri vaskemidler. Hæld blandingen i en sprayflaske og spray området for at fjerne mug og sæbe udskud. Tillad renere at sidde indtil enhver meldug bliver hvidt. Skyl med rent vand. Tillad området tørre fuldstændigt. Hvis du installerer nye flise, kan du springe dette trin. Aldrig bruge blegemiddel og ammoniak rengøringsmidler sammen, da det kan forårsage giftige dampe.

Caulk

Line området at være tætnes med strimler af malerens eller masking tape på begge sider, hvis du er en nybegynder. Dette medvirker til at skabe en ren linje. Smutte en caulking rør ind i en fugepistol eller bruge et trykisoleret rør. Vælg en silikone caulk, der er specielt formuleret til badekar og fliser områder. Hold caulk pistol eller rør i en 45 graders vinkel og presse den ud i en jævn kontinuerlig strøm at undgå afbrydelser i linjen af caulk.

Gulvafslibning Caulk

Bruge en gammel teske eller pad af pegefingeren til at trykke caulk i sømmen mellem området fliser og badekar. Fjern tapen. Tillad caulk tørre grundigt efter anvisningerne.

Inspicere Caulk

Nogle caulk løsninger shrink, som de tør. Inspicere caulk, når det er tørt og tjekke det hele området for at se, om det er forseglet eller det er nødvendigt at anvende flere caulking. Hvis ja, gentage metoden og lad det tørre grundigt før du bruger karret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com